Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Mία ερώτηση από τον κ Καμπιον και η απάντησή μου ...

O Nicolas Campion, είχε κάποιες δικαιολογημένες απορίες, όσον αφορά την έκρηξη στην Βοστόνη (αστρολογική πρόβλεψη Νο 26). 

Θα ήθελα, λοιπόν, να αναπτύξω το σκεπτικό των «τυχαίων συμβάντων παγκόσμιου ενδιαφέροντος».

Μέχρι σήμερα όλοι οι αστρολόγοι, σε ένα παγκόσμιο γεγονός που είναι ταυτόχρονα και ανάλογη είδηση, έχουμε την ίδια αντιμετώπιση. Όλοι μας, μετά το γεγονός, προσπαθούμε να το αναλύουμε, να βρούμε και να ορίσουμε τους αστρολογικούς παράγοντες που έδωσαν το συγκεκριμένο συμβάν. Να επαναλάβω ότι αυτό συμβαίνει μετά το γεγονός. Ασχολούμαι με την αστρολογία πάνω από 25 χρόνια. Μέχρι σήμερα με τα λιγοστά αγγλικά που γνωρίζω, δεν έχω βρει πουθενά καμία αστρολογική τεχνική που να μπορεί να προβλέψει από πριν ένα γεγονός που να είναι παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Όλοι οι αστρολόγοι που έχουν πτυχία, έχουν σπουδάσει, έχουν εκδόσει σπουδαία αστρολογικά βιβλία δεν έχουν παρουσίασει μέχρι στιγμής καμία τεχνική που να μπορεί να προβλέψει ένα τυχαίο, μελλοντικό συμβάν.

Για να μπορέσει κάποιος αστρολόγος να πραγματοποιήσει μια πρόβλεψη θα πρέπει να δει έναν αστρολογικό χάρτη και μετά να πιθανολογήσει σχετικά μ’ ένα γεγονός, στην προσπάθειά του να κάνει μια αστρολογική πρόβλεψη. Οσον αφορά το συγκεκριμένο συμβάν της βομβιστικής επίθεσης στη Βοστώνη, ο αστρολόγος θα πρέπει να αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη ανακήρυξης των ΗΠΑ αλλά και της Βοστόνης, να μελετήσει τα αστρολογικά δεδομένα και να πει αν θα γίνει μια τρομοκρατική επίθεση ή όχι. Θέλω να πιστεύω ότι τέτοια δυνατότητα έχουν ορισμένοι αστρολόγοι. Θέλω να σημειώσω, σχετικά, το όνομα του Richard Nolle που έχει το www.astropro.com ; αν μου διαφεύγει κάποιος άλλος αστρολόγος θελω να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη.

Οταν συμβεί ένα γεγονός, όλοι μας γνωρίζουμε, κατόπιν, ότι συνέβει από τους χ αστρολογικούς συσχετισμούς. Ετσι μπορούμε, στο μέλλον να προβλέψουμε κάτι ανάλογο στο μέλλον πριν πραγματοποιηθεί. Μάλιστα μπορούμε να εντοπίσουμε από πριν και την ευρύτερη περιοχή στον πλανήτη όπου θα συμβεί το γεγονός. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες!

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζω καμία αστρολογική τεχνική που να δίνει τη δυνατότητα σε έναν αστρολόγο να προβλέψει από πριν «ένα τυχαίο γεγονός». Οταν μιλάμε για αστρολογική πρόβλεψη, εννοώ μια πρόβλεψη που να περιγράψει ένα γεγονός σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο και για συγκεκριμένες περιοχές στις οποίες υπάρχει η πιθανότητα να συμβεί το γεγονός. Αυτή η πρόβλεψη θα ήθελα να είναι ακριβής στο είδος του γεγονότος τουλάχιστον κατά 50%, να λάβει χώρα στο συγκεκριμένο πλαίσιο χρόνου, ενώ ταυτόχρονα να μπορούμε να εντοπίσουμε σε ποιες περιοχές του πλανήτη υπάρχει η πιθανότητα να συμβεί το γεγονός. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για πρόβλεψη και όχι για, εκ των υστέρων, αστρολογική ερμηνεία ενός συμβάντος. Οταν κάνουμε μια οποιαδήποτε πρόβλεψη, πάντα υπάρχει και η πιθανότητα τοσο της αποτυχίας όσο και της επιτυχίας. Αν έχουμε επιτυχία, πάντα θα υπάρχει κάποιος να πει ότι η πρόβλεψη δεν είναι σωστή γιατί το γεγονός δεν ταυτίζεται απόλυτα με την πρόβλεψη, όπως αυτή διατυπώθηκε. Φυσικά, δεν πρόκειται να συμβεί κάποιο γεγονός σε όλες τις περιοχές που αναφέρονται. Ετσι λοιπόν, θεωρώ ότι αν η γεωγραφική περιοχή έχει αναφερθεί και το γεγονός συμπίπτει κατά 50% τουλάχιστον με την πρόβλεψη, στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, τότε η αστρολογική πρόβλεψη είναι επιτυχής.

Οσον αφορά τις δικές μου προβλέψεις, αυτές στηρίζονται σε τρία σημεία: 1) χρονικό πλαίσιο, 2) αστρολογικό παράγοντα και 3) περιοχές του πλανήτη που ένα γεγονός είναι πιθανόν να συμβεί.

Κύριε Campion

Στην αστρολογική πρόβλεψη μου Νο 26 υπάρχει:

1)     Χρονικό πλαίσιο: [For April 15, 2013 with time began from 14:00 G.M.T or U.T and ending time at April 16, 2013 at time 12:00 G.M.T or U.T]
2)     Αστρολογικός παράγοντας: [καθώς έχουμε τις γεωμετρικές αστρολογικές συσχετίσεις των: Αφροδίτη στον Ταύρο, αναμένεται: έντονη στρατιωτική δραστηριότητα, ατυχήματα σε μέσα μαζικής μεταφοράς, πιθανά τροφικά δηλητήρια για κοινό, εκρήξεις ή ωστικές δυνάμεις με θύματα, ανείπωτος πόνος για κοινό, φυσικές καταστροφές, πιθανή έντονη σεισμική δραστηριότητα με θύματα, σε μέσα μαζικής μεταφοράς ατυχήματα με εκρήξεις και φωτιά σε μηχανές πιθανών μαζικότητα θυμάτων, εγκληματικές ενέργειες με δολιοφθορά και θύματα από φωτιά εμπρησμοί.]
3)     Πιθανές περιοχές του πλανήτη στις οποίες είναι πιθανόν να συμβεί το γεγονός: [Το ανώτερο συμβάν ενδέχεται να συμβεί στις πιθανές περιοχές μόνο για την παρούσα περίοδο: at North, 73, 64, 58-54, 52-47, 42-37, 31-30, @@1 69, 34-28, 15, 03, 22-23, 09, 46, 40, 35, 18, 24-25, 50, @@2 51n58, 20, 7, at South, 30, 38, 42, 51, 56, 18, 35, 47-48, @@1 3, 15, 29, 22-23, 8-9, @@2 Orb +- 3 Degree, ή σε LONDON, s Francisco CA, Louivile KY, Detroit MI, Charleston WV, N Orleans LA, Houston TX, L Vegas NV, Mexico Hermosito, Brazil Porto Alegre, Delhi, Moscow, Vilnius, Berlin, Amsterdam, Birmingham, Glasgow, Edinburg, Copenhagen, Sofia, Jerusalem, Egypt Cairo Alexandria, Paris, Vancouver, Chisinau, Afghanistan Quetta Pakistan (Afghanistan Pakistan common border), Iran Teheran (Russia Kazakhstan common border) Nepal, China Shangai Wuxi,Tasmania, N Zealand, Korean Peninsula, Turkey Istanbul, Greece Athens Halkidiki Peloponnesus Kozani Patrai Crete Ionian sea Atalanti, Zaire, S Africa Lesotho, Madagascar, Brazil Sao Paolo Fortaleza, Colombia,Pakistan Karachi Faisalabad, Tajikistan, Japan Tokyo Osaka, Taiwan Taipei, Turkmenistan common border Iran, Cambodia-Vietnam, Chile Santiago, Peru Lima, Colombia Cali Medellin, Alaska Miami Fl, India Patna.]

Όπως βλέπετε, έχουν αναφερθεί και περιοχές της μέσης ανατολής, όπου πριν από την βομβιστική επίθεση που έγινε στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, είχαν συμβεί ανάλογα γεγονότα. Στις 15 Απριλίου, λοιπόν, συμβαίνει η θλιβερή βομβιστική επίθεση στο άθλημα του Μαραθώνιου με τα γνωστά αποτελέσματα. Η πόλη της Βοστώνης από πλευράς μου δεν είχε αναφερθεί, είχε όμως αναφερθεί σαν πιθανότητα η βόρεια απόκλιση από τον ισημερινό [42-37] και μέσα σε αυτό το εύρος υπήρχε η πιθανότητα να συμβεί ένα σημαντικό γεγονός· το οποίο και συνέβει σύμφωνα με την περιγραφή. Είμαι σίγουρος ότι θα αντιτάξετε το γεγονός ότι δεν ανέφερα την Βοστώνη συγκεκριμένα. Πράγματι, όμως ανέφερα ότι περίμενα κάπιο γεγονός σε αυτήν την Βόρεια απόκλιση. Η βομβιστική επίθεση έγινε στην μέση περίπου του χρονικού πλαισίου. Το χρονικό πλαίσιο δεν έχει λήξει και την επόμενη μέρα (δύο ώρες πρίν να λήξει το χρόνικο περιθώριο) συμβαίνει ο σεισμός στο Ιράν, έντασης 7.8 R · όπως ακριβώς περίμενα. Το κράτος του Ιράν έχει αναφερθεί ονομαστικά καθώς και η βόρεια απόκλιση του επικέντρου του. verifing here

Κύριε Campion, πολλές φόρες η πραγματικότητα ξεπερνάει την φαντασία, έτσι και το αναμενόμενο γεγονός, με ξεπέρασε. Στην αστρολογική πρόβλεψη Νο 26, το θλιβερό γεγονός της βομβιστικής επίθεσης στο Μαραθώνιο συνδυάζει όλες τις πιθανότητες που περίμενα να συμβούν. Κάποιος περισσότερο έμπειρος αστρολόγος από μένα πιστεύω θα μπορούσε να κάνει καλύτερη και πιο αναλυτική πρόβλεψη.

Κύριε Campion, έχω παρουσιάσει προβλέψεις από το έτος 1993, μπορείτε να δείτε ένα σχετικό βίντεο του έτους 2000 από επίσκεψη του Robert Hand στην Ελλάδα και τι απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με προβλέψεις.
 
At 1:59 time 

Όσο για το άτομό μου, πολύ φοβάμαι ότι πιθανώς να σας έχουν πληροφορήσει τα χειρότερα· άλλωστε είμαι Ελληνας και στην Ελλάδα όπως διαλαλούν μερικοί δημοσιοσχετίστες δεν υπάρχουν αστρολόγοι!

Με εκτίμηση πρός το πρόσωπό σας,

Ιωάννης Μπαρδόπουλος,
Αθήνα Ελλάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα