Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Η ανακοίνωση της ομάδας ΒΑΝ, της 9ης Φεβρουαρίου 2010

Η ανακοίνωση της ομάδας ΒΑΝ, της 9ης Φεβρουαρίου 2010

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010, 17:02

Η zougla.gr παρουσιάζει την πιο πρόσφατη επιστημονική δημοσίευση της ομάδας ΒΑΝ, που αφορά στην εκτίμησή της για την μελλοντική σεισμική δραστηριότητα στον Ελλαδικό χώρο.
Η συγκεκριμένη δημοσίευση αναρτήθηκε στο site του Πανεπιστημίου Κορνέλ, στις 9 Φεβρουαρίου 2010.
Είναι μια συνέχεια των πειραματικών αποτελεσμάτων της ερευνητικής ομάδας, η οποία χωρίς καμία κρατική επιχορήγηση προσπαθεί με τον προσωπικό της ζήλο να συμβάλει στην εκτίμηση της σεισμικής επικινδυνότητας του ελληνικού χώρου τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Αυτά τα αποτελέσματα θα πρέπει να τα ελέγξουν οι αρμόδιοι της Επιτροπής Εκτίμησης Σεισμικού κινδύνου, και ίσως μπορούν να συμβάλουν στον τομέα της πρόληψης και της ενημέρωσης για το συγκεκριμένο φαινόμενο.
Όπως γνωρίζουμε, τέτοιες εκτιμήσεις έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν η ομάδα ΒΑΝ με αρκετή επιτυχία, που αφορούσαν σε ισχυρούς σεισμούς οι οποίοι συνέβησαν στην Ελλάδα.
Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της δημοσίευσης της ομάδας ΒΑΝ στην αγγλική γλώσσα, το οποίο αφορά σε μια ευρεία περιοχή επί του κεντρικού κορμού της χώρας.

Πατήστε εδώ, απο την ζουγκλα.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα