Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

Αχ ,,,, αχ αυτοι οι σεισμοι !!!!!Ο χάρτης που έδωσαν κάποιοι ρώσοι σεισμολόγοι για της 15 7ου 2010 ……

Τα δίπλα συμβάντα κ’ οι δηλώσεις του κ. Χουλιάρα, δυο μέρες μετά στην zougla.gr …..


Σεισμός 5,1R στο Αιγαίο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010, 22:01

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 21:53 στον θαλάσσιο χώρο ανατολικά του Βόλου, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινσιτούτο Αθηνών.

Το επίκεντρο του σεισμού υπολογίστηκε στα 49χλμ βορειοανατολικά της Σκιάθου.Δείτε πώς κατέγραψε το σεισμό ο σεισμογράφος του Αστεροσκοπείου Αθηνών που είναι εγκατεστημένος στο ΝεοχώριΑκούστε τι είπε στη zougla.gr o Κύριος Ερευνητής Σεισμολογίας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμος Χουλιάρας.
Δείτε την τελευταία ενημέρωση με την μετασεισμική ακολουθία όπως καταγράφεται στο σεισμολογικό σταθμό της Αλοννήσου του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου.Η zougla.gr επικοινώνησε με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Αλοννήσου, ο οποίος δήλωσε πως δεν έχουν αναφορές για ζημιές στην περιοχή, και πλέον επικρατεί ησυχία.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010, 01:00


__________________

Νέος σεισμός 4,4R στο Αιγαίο

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010, 05:38

Νέα σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 05:30 στον θαλάσσιο χώρο βορειανατολικά της Αλοννήσου, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Το επίκεντρο του σεισμού υπολογίστηκε στα 24χλμ βορειοανατολικά του Πατητηρίου της Αλοννήσου και 95 χλμ ανατολικά του Βόλου Μαγνησίας. Το εστιακό του βάθος υπολογίστηκε στα 2 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τον σεισμολόγο του Γεωδυναμικού ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο ίδιο ακριβώς σημείο με τον σεισμό των 5,1R που σημειώθηκε χθες στις 21:53 το βράδυ. Η νέα δόνηση χαρακτηρίζεται ασθενής.

Σε διάστημα ενός μισαώρου σημειώθηκαν δύο μετασεισμικές δονήσεις, μεγέθους, 2,2 και 2,1 Ρίχτερ, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο.Η zougla.gr επικοινώνησε με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Αλοννήσου, ο οποίος δήλωσε πως δεν έχουν αναφορές για ζημιές στην περιοχή και επικρατεί ησυχία.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός 5,1R στο Αιγαίο, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010, 22:01

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010, 07:53


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα