Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Νεες παρουσιες ........

Καλημέρα, σχετικά με το http://astrologia.hadnews.com · είχα μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βασίλη Παπαδολιά, του οποιο το όνομα από «πιθανό λάθος κάποιου» αναφερόταν παντού στο http://astrologia.hadnews.com.

Ο Βασίλης ήταν πολύ αντικειμενικός και ουδέτερος σε όσα μου μετέφερε. Εμένα, ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, ενώ «παίρνει αυτούσια» όλα τα κείμενα του κάθε blog. Και μάλιστα από blog που προωθούν την Επιστημονική αστρολογία στην Ελλάδα. Το ότι θέλει να την προώθηση μεσα από το http://astrologia.hadnews.com, προσωπικά τον ευχαριστώ σαν ενας απλός άνθρωπος που του αρέσει η ΑστρολογίΑ! Με ξενίζει όμως, χχ χχχχχ χχχχχ· χχχ χχχ χχχχ χχχχχχχχχχ χχ χχχ χχχ χχχχχχχ, χχχ χχχχ χχχχχχχχχ χχ χχχχχ χχ χχχχχ ή χχχ χχ χχχχχχχ. Και παλιότερα έχω τοποθετηθεί δημόσιος και είμαι υπερ της επώνυμης τοποθέτησης σε σχέση με τα αστρολογικά δρώμενα.

Ο Πρώτος κανόνας, ταυτόχρονα και κοινωνικός κανόνας, για την ανάπτυξη της Ελληνικής Επιστημονικής Αστρολογίας στην πατρίδα μας· την Ελλάδα, είναι οι αποτελούντες τον κύκλο αυτής, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες να είναι επώνυμοι! Την στιγμή που δεν είναι κάποιος ή κάποιοι επώνυμοι, είναι αφορμή για συνθήκες και καταστάσεις που υπονομεύουν άμεσα ή και σε βάθος χρόνου την φιλική συνοχή όλων όσων αποτελούν τον τομέα αστρολογία στην πατρίδα μας. Ειδάλλως δεν μπορείς να μιλάς με ανώνυμους· διότι πολύ απλά μιλάς σε ντουβάρι και σε αέρα κοπανιστό. Εσείς, αν δείτε ένα συγγενή σας να μιλάει στον τοίχο ή στον αέρα· τι γνώμη θα σχηματίσετε; Το πρώτο που μπορούμε να σκεφτούμε!

Το δεύτερο είναι ότι κάποιος θέλει να είναι πάνω από μας.

Βέβαια, να πάρω και την άλλη θέση, θα πει κάποιος, ότι εχει δημιουργηθεί από μένα και το http://astropro-society.blogspot.com. Η Διάφορα είναι ότι το πρώτο από το δεύτερο είναι τελείως διαφορετικό διότι το http://astropro-society.blogspot.com, είναι με τον μηχανισμό που έχουν και οι άλλοι bloggers στα δικά τους blog για τα φιλικά τους κατ’ αυτούς αστρολογικά blog, ενώ το http://astrologia.hadnews.com, δεν είναι με αυτόν το μηχανισμό. Γιατί το http://astrologia.hadnews.com, ανήκει στο http://hadnews.com, που δεν είναι της Google.com. Και τρίτο, και βασικότερο, όλοι οι αστρολογικοί bloggers τουλάχιστον γνωριζόμαστε μεταξύ μας ή παλιά έχουμε βρεθεί έστω μια φορά. Ο, Οι ή Η διαχειριστής του http://astrologia.hadnews.com ποιος, ποιοι ή ποια, είναι ;;;;;

Αν ανήκει, ή ανήκουν στην νέα γενιά που τους αρέσει η αστρολογία, θα χαρώ να τον, τους ή την γνωρίσω, πιστεύω και όλοι οι υπόλοιποι bloggers αστρολόγοι, αν δεν είναι, εχει επιλέξει άσχημο τρόπο γνωριμίας ή ύποπτης παρέμβασης στην συνεχή και αυξανόμενη αστρολογική παρουσία στο ελληνικό και στο διεθνή διαδίκτυο, και μάλιστα χωρίς αγωγή και τρόπους. Πάντα βέβαια, ενδέχεται να κρύβεται και κάτι άλλο που ενδεχόμενα να φανεί· πχ κάποια εταιρία με άγνωστους μέχρι τώρα σκοπούς και προθέσεις. Γιατί μην ξεχνάμε ότι οι τηλεφωνικές αστρολογικές εταιρίες έχουν μεγάλη πτώση, και βέβαια μερικές εταιρίες ευλογούνε το περίφημο «βουνό» της Θεσσαλονίκης ………..

Γιάννης Μπαρδόπουλος

Υ.Γ. στο http://www.zwdia.eu/ κάποιος μπορεί να κάνει και εγράφη http://astrologia.hadnews.com δεν μπορείς να βρεις κανέναν μέχρι σήμερα.

Υ.Γ 2 τα (χ) έγιναν μετά από υπόδειξη του Βασίλη, και επειδή αναφέρθηκε το όνομα του είναι σεβαστή η επιθυμία του!

3 σχόλια:

Vassilis Papadolias είπε...

Γιάννη, είσα λίγο φάουλ εδώ... Αν ήθελα να δημοσιοποιήσω τις συζητήσεις μου, θα τις είχα γράψει στον τοίχο. Εξήγησα όμως ότι αυτά που λέγονται σε αλληλογραφία, μένουν σε αλληλογραφία. Κι αν τα συζητούμε μεταξύ μας δεν τα ποστάρουμε στον τοίχο. Πρώτα πρώτα γιατί εκθέτεις εμένα για την κουβέντα που κάναμε...σε παρακαλώ λοιπόν να επανορθώσεις....

Vassilis Papadolias είπε...

Σ' ευχαριστώ...

John Bardopoulos είπε...

κανενα προβλημα, οπως εγραψα και στον τοιχο του δημητρη, ειναι δεκτη η οποια ενσταση σου, γιατι Εσενα εθιγε, η ολη ιστορια, και δεν μπορουμε να αδιαφορουμε σε οποια ενσταση σου ή ανυσυχια σου!, ταυτοχρονα αυτο μπορουσε πολυ ευκολα να συμβει και σε μενα ή σε αλλον. δεν πρπει να αδιαφορουμε !!!!!!

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα