Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Ερχoνται γάμος και ...bebe στην ζωή της Ελένης;

Ερχoνται γάμος και ...bebe στην ζωή της Ελένης;

    Οι πιο πολλοί πιστεύουν πως η ωραία Ελένη απο την στιγμή που αποφάσισε να μείνει και πάλι ελεύθερη και ωραία, πως δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει ξανά κάποια στιγμή στην ζωή της να δεσμευτεί και να ανταλλάξει για δεύτερη φορά αιώνιους όρκους αγάπης !

    Κι ,όμως, κάνετε λάθος ! Κι ,όμως, η Ελένη όχι μόνο ξανά παντρεύεται, αλλά δεν αποκλείεται να θελήσει να αποκτήσει κι ακόμα ένα παιδάκι. Η Ελένη αγαπάει την οικογένεια και απ ΄ότι όλα δείχνουν δεν θα διστάσει για ακόμα μία φορά να τον χορέψει τον χορό του Ησαία και να πιστέψει και πάλι στην οικογενειακή ευτυχία.

    Τι δεν με πιστεύετε; Μα όλα αυτά δεν τα λέω εγώ, τ ΄άστρα τα λένε ! Ναι, ναι, μάλιστα τ ΄άστρα λένε πως η Ελένη Μενεγάκη και θα ξανά παντρευτεί και θα αποκτήσει και ακόμα ένα παιδάκι. Τάδε έφη Μπέλλα Κυδωνάκη . Την Μπέλλα είχε καλεσμένη σήμερα η Χριστίνα Λαμπίρη στο "Super Star" της και η Μπέλλα προχώρησε σε αυτές τις ...αποκαλύψεις !

    Μάλιστα, η γνωστή αστρολόγος προέβλεψε επίσης , πως τα δύσκολα για τα επαγγελματικά της Ελένης δεν θα περάσουν έτσι εύκολα. Προέβλεψε πως ακόμα μία πολύ δύσκολη χρονιά περιμένει την Ελένη, αν η Ελένη δεν αποφασίσει να ανανεωθεί και να αλλάξει τον "Καφέ" της για τα καλά .

    Με άλλα λόγια; Αστρο-κουβέντες για να περνάει η ώρα !

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

    Δημοφιλείς αναρτήσεις

    η Γη κ' η Σεληνη τωρα