Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Αλήθεια ποιοι είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν προβλέψεις σεισμών ;;;;;;;;;;;


Σχετικά με την πρόβλεψη του Ιταλού αστρονόμου αναδημοσιεύω μια άλλη ανάρτηση από το blog του Θωμά Γαζή που παρακολουθεί την Αστρολογική Βαλκανική δραστηριότητα, ταυτόχρονα μπορείτε να επισκεφτείτε και ένα άλλο πόσt στο παρόν blog και να ακολουθήσετε τα link για να μάθετε για προβλέψεις σεισμών και ποιοι είναι ικανοί να τις πραγματοποιήσουν.

________________________________________________________________________

Βούλγαρος αστρολόγος προέβλεψε μεγάλο επικείμενο σεισμό!

_____________________________________________
ΤΡΊΤΗ, 21 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2009


(από τον ιστοτόπο novinite.com)

O Βούλγαρος αστρολόγος Εμίλ Λεστάνσκι έσπειρε την ταραχή και τον πανικό στους συμπατριώτες του καθώς προέβλεψε ότι θα γίνει μεγάλος σεισμός στις νοτιο-ανατολικές επαρχίες της Βουλγαρίας. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να δώσει και ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο που θα γινόταν ο σεισμός: ανήμερα το Πάσχα (19 Απριλίου) στις 4 τα ξημερώματα, στην τουριστική πόλη Χάσκοβο (μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από το το δικό μας Σουφλί). Το μέγεθος του σεισμού ο Λεστάνσκι το προσδιόρισε στα 6 Ρίχτερ!

Μετά τον πρόσφατο, απρόβλεπτο καταστρεπτικό σεισμό της Ιταλίας που υπερ-προβλήθηκε στην τηλεόραση η προοπτική ενός σεισμού μοιάζει πιθανή ακόμη και στις μη ιδιαίτερα σεισμοπαθείς χώρες και γι' αυτό οι κάτοικοι του Χάσκοβο καταλήφθηκαν από πανικό, τρέχοντας μαζικά να ασφαλίσουν τις περιουσίες τους! Το γεγονός πήρε τέτοιες διαστάσεις που υποχρεώθηκαν να βγουν επιστήμονες στην τηλεόραση και να καθησυχάσουν τους Βούλγαρους ότι δεν πρόκειται να γίνει τέτοιος σεισμός - και μάλιστα στη συγκεκριμένη περιοχή, η οποία είναι σχετικά ασεισμική. Επιστρατεύτηκε ακόμη και η διάσημη στην Βουλγαρία μέντιουμ Μάγια Πόποβα (η οποία λέγεται ότι είχε προβλέψει τους μεγάλους σεισμούς της Κωνσταντινούπολης και της Αθήνας το 1999), που καθησύχασε τους Βούλγαρους ότι δεν πρόκειται να γίνει τέτοιος σεισμός ανήμερα του Πάσχα!

Ο σεισμός φυσικά δεν έγινε και οι μόνες που κέρδισαν από αυτή την ιστορία φαίνεται να είναι οι Βουλγάρικες ασφαλιστικές εταιρείες!

Αστρολογικά πάντως δεν φαίνεται να είχε κάτι το ιδιαίτερο η συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που υπέδειξε ο Βούλγαρος αστρολόγος (?). Τη στιγμή εκείνη ανέτελε πάνω από το Χάσκοβο ο ευεργετικός πλανήτης Δίας (σε σύνοδο με η Σελήνη) ενώ ο 'Ηλιος βρισκόταν μέσα στο γαλήνιο και φιλειρηνικό Δεύτερο Οίκο του ωροσκοπίου του "σεισμού".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

επιλεκτική μνήμη

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα