Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι 8η μέρα στο Σύνταγμα



Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζεται το βιοποριστικό μου επάγγελμα, έτσι και για τις ανάγκες του βρέθηκα σήμερα το απόγευμα, 1η/6ου/2001 στο Σύνταγμα με τους αγανακτισμένους. Μια έκπληξη με περίμενε, φίλοι πολλοί χαιρετηθήκαμε και από τα πολλά που είπαμε ήταν και η κοινή μας ελπίδα να πάει κάλα αυτό το κίνημα.

Έφυγα για τις ανάγκες που είχα ανεβεί στο πολύ δίκαιο για την Ελλάδα κίνημα Ακομμάτιστων Πολιτών. Σε πέντε λεπτά, επέστρεψα στο κέντρο της πλατείας. Μέσα στο πολύβουο μελίσσι όλων των αγανακτισμένων πολιτών που είχαν κατεβεί με τις οικογένειες τους, είδα όλους τους προαναφερόμενους φίλους να κάνουν κάτι που μου τράβηξε την προσοχή, λόγο δίκης μου γνώσης, και επαγγελματικού μαζοχισμού, και άγνοιας για τους υπόλοιπους ανθρώπους. Πραγματοποίησαν επίκλυση συμπαντικής ενέργειας.

Έκπληκτος έμαθα ότι την συγκεκριμένη ώρα σε όλη την Ελλάδα οπού υπάρχουν συγκεντρώσεις αγανακτισμένων πολιτών έγιναν παρόμοιες επικλήσεις, (δημοσιές στους χορούς οπού μαζεύονται οι αγανακτισμένοι πολίτες ή και κλειστές οπού δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν), από ανάλογες ομάδες, κοινής μεταφυσικής ανησυχίας, για το κάλο των πολιτών και την ευεργετική λύση για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα