Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Η μυστική ζωή του Jeffrey-George A Papandreou

Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2011 10:41

Ας δούμε τα γεγονότα... από τον Γιάννη Ριζόπουλο απο εδω

Ο πανίσχυρος Γιώργος

Η Ελλάδα είναι βέβαια μια χώρα που χρωστάει. Χρωστάει πολλά, όπως χρωστούσε πάντα. Ωστόσο εδώ και ένα χρόνο περίπου τα «σκόρπια» δάνεια της έγιναν ενυπόθηκα. Το ΔΝΤ που συνήθως ανελάμβανε δράση αφού πρώτα μια χώρα πτώχευε, στην περίπτωση μας έκανε μια ...εξαίρεση. Ανέλαβε να επισημοποιήσει τα χρέη, πριν καν η χώρα μας πτωχεύσει κι όλα αυτά με τις ...ακατάβλητες προσπάθειες του πρωθυπουργού μας.

Όταν οι μυστικές συνομιλίες του κ Παπανδρέου με την ηγεσία του ΔΝΤ αποκαλύφθηκαν από τον ίδιο τον Στρος Καν, προς στιγμή επικράτησε αμηχανία. Ωστόσο η «απάντηση» δεν άργησε να έρθει: Ο πρώην ισχυρός άνδρας βρέθηκε σιδηροδέσμιος και κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση σε μια υπηρέτρια. Πολλοί βγήκαν τότε και επαίνεσαν την Αμερικάνικη Δικαιοσύνη για την αμεροληψία της. Προσωπικά αυτό το γεγονός με προβλημάτισε και με τρόμαξε. Γιατί όταν ένας ισχυρός παράγοντας του συστήματος «τρώγεται» σε μια νύχτα για τα μάτια του Γιώργου, κάτι άλλο συμβαίνει.

Ποιός είναι τελικά και τι ρόλο παίζει ο Jeffrey George Papandreou; Πως γίνεται οι αντίπαλοι του να εξοντώνονται με συνοπτικές διαδικασίες ή να εξαναγκάζονται σε άτακτη υποχώρηση; Ο GAP (έτσι υπέγραφε ο ίδιος στα e-mail του) ήταν «ξεγραμμένος» στο ΠΑΣΟΚ πριν από λίγα χρόνια και μέσα σε ...χρόνο μηδέν έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού. Ο Κ Καραμανλής δύο μόλις χρόνια μετά από έναν εκλογικό θρίαμβο, τα μάζεψε άρον-άρον και του άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την πρωθυπουργία. Και όλοι θυμόμαστε βέβαια τι είχε προηγηθεί. Το άνοιγμα προς τη Ρωσία, οι φονικές πυρκαγιές και η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού περί «υπονομευτικού σχεδίου από ξένα κέντρα». Λίαν προσφάτως μάλιστα μάθαμε και για ένα σχέδιο δολοφονίας!

Πως γίνεται τελικά ένας μάλλον μέτριος και κατά κοινή ομολογία «άχρωμος» πολιτικός της Ελλάδας να κατορθώνει όχι μόνον να επιβιώνει αλλά να κερδίζει διαρκώς πόντους και στο διεθνές στερέωμα; Είναι ήδη Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και οι φήμες τον θέλουν να προορίζεται για τον ΟΗΕ. Αυτή η διαρκής υποστήριξη και προώθηση στα πλαίσια ενός πολιτικού ρεαλισμού είναι βέβαια ύποπτη. Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η εποχή της αθωότητας έχει περάσει ανεπιστρεπτί και αν κάποιος πολιτικός δεν προωθεί συγκεκριμένα συμφέροντα τον τρώει το μαύρο σκοτάδι.

Το ερώτημα λοιπόν είναι ποιός στηρίζει τον κ Παπανδρέου;

Follow the money

Ουσιαστικά, αφορμή για αυτό το άρθρο ήταν ο Τζων Πέρκινς και τα όσα διατείνεται για τους economical hitmen (οικονομικούς δολοφόνους). Ο Υδροχόος ακτιβιστής και συγγραφέας, πρώην στέλεχος της CIA που έγινε γνωστός στην Ελλάδα από τονΣτέλιο Κούλογλου και αργότερα τον Κώστα Χαρδαβέλα, σημειώνει μεταξύ άλλων τα εξής χαρακτηριστικά:

Οι Οικονομικοί Δολοφόνοι, γράφει ο Πέρκινς, «είναι υψηλόμισθοι επαγγελματίες που εξαπατούν χώρες σε όλο τον κόσμο, αποσπώντας τους ποσά που ανέρχονται σε τρισεκατομμύρια δολάρια. Τα μέσα που χρησιμοποιούν για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι μεταξύ άλλων οι οικονομικές εκθέσεις με πλασματικά στοιχεία, η τεχνητή δημιουργία τεράστιου δημοσίου χρέους , οι νοθευμένες εκλογές, η εξαγορά συνειδήσεων πολιτικών, ο εκβιασμός, το σεξ και οι πολιτικές δολοφονίες»

Όλα αυτά οργανώνονται και κατευθύνονται από την CIA στα πλαίσια της ενίσχυσης του ρόλου των ΗΠΑ ή όποιων άλλων βρίσκονται πίσω τους στο δρόμο προς την Παγκοσμιοποίηση. Μια «οικονομική δολοφονία» αποσκοπεί τόσο στην άνευ όρων εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων, όσο και σε πολιτική ή άλλου είδους στήριξη.

Και βέβαια δεν χρειάζεται να τονίσω πως όλα αυτά που περιγράφει ο Πέρκινς τα είδαμε να συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και κυρίως μετά το 2000 όταν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Γκόλντμαν Σαξ και ο Κ Σημίτης «έστησαν» την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Η CIA

Από αστρολογική σκοπιά μια διερεύνηση του ωροσκοπίου της CIA θα μπορούσε ίσως να μας διαφωτίσει για τον διαχρονικό ρόλο της σε σχέση με την Ελλάδα. Και μια ματιά ...αρκεί για να καταλάβει κανείς.



Η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα πάνω στην γενέθλια αντίθεση Ήλιου-Κρόνου της Ελλάδας στον άξονα 10ου-4ου οίκου, δίνει το στίγμα των παρεμβάσεων και του ελέγχου που ασκείται από την CIA στα Ελληνικά πράγματα. Επιπλέον, η θέση του Ουρανού (και του Άρη) στους Διδύμους και τον 9ο οίκο -μια σαφής ένδειξη για ανατρεπτική δράση στο εξωτερικό- συμπίπτει με την γενέθλια Σελήνη της Ελλάδας, θίγει δηλαδή τον ίδιο τον λαό της χώρας. Αυτή η Σελήνη σύμφωνα με τα δικά μου στοιχεία βρίσκεται στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδας (με Ωροσκόπο στο τέλος του Ταύρου) και συνδέεται άμεσα με τα οικονομικά της χώρας.

Όσον αφορά την ίδια την CIA εκτός από την σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα στον Λέοντα και τον 10ο οίκο, μια ακόμη ένδειξη κλειδί για τον χαρακτήρα και τις δραστηριότητες της είναι η σύνοδος Σελήνης-Δία στον Σκορπιό. Και οι δύο αυτές σύνοδοι, που πρακτικά τετραγωνίζονται, στην αστρική τους εκδοχή συνδέονται με το τροπικό Μεσουράνημα, προσδίδοντας στον Ερμή και την Αφροδίτη που βρίσκονται εκεί το ...αληθινό τους νόημα και περιεχόμενο.

Ο πολιτικός της ρόλος ενισχύεται και από την παρουσία της Δήμητρας στον 7ο οίκο, ενώ ο υπονομευτικός της -πολιτικά- ρόλος που υποδηλώνεται από τον Ποσειδώνα στον Ζυγό και τον 12ο οίκο αποκτά τις πραγματικές του διαστάσεις με το «κρυφό» τετράγωνο του πλανήτη με τον τροπικό Άρη.

Είναι γνωστό σε όλους πως η CIA σε συνεργασία με άλλα μυστικά κέντρα λήψης αποφάσεων ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις ή τουλάχιστον βάζει «χέρι» στις επιλογές τους.

Στα πλαίσια μιας «υπόθεσης εργασίας» ας δούμε τώρα την συναστρία της με τον κ Παπανδρέου.

Συμπτώσεις;

Ο κ Παπανδρέου γεννήθηκε στο St Paul της Μινεσότα στις 16 Ιουνίου του 1952. Εμείς τον μάθαμε ως Γιώργο αλλά το «κανονικό» του όνομα είναι Jeffrey. Δύο ονόματα, όπως εξ άλλου ταιριάζει και στο ζώδιο του... Για την ώρα της γέννησης του υπάρχουν τουλάχιστον δύο εκδοχές από εξίσου «σοβαρές πηγές». Η μια δίνει Ωροσκόπο στην Παρθένο και η άλλη στον Ταύρο. Παρακάμπτοντας αυτήν την αβεβαιότητα θα χρησιμοποιήσω ως ώρα γέννησης την 12η μεσημβρινή, η οποία συμπτωματικά ταυτίζεται με την πρώτη εκδοχή.

Έχω ξαναγράψει στο παρελθόν πως με βάση τα στοιχεία του χάρτη του, ο κ Παπανδρέου «φέρνει» περισσότερο σε καλλιτέχνη-διανοούμενο, αφού εκτός από την γενέθλια αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, χαρακτηρίζεται και από ένα «κρυφό» τετράγωνο του Ήλιου του με τον αστρικό Ποσειδώνα. Όμως από την στιγμή που ο κ Παπανδρέου πρωθυπουργεύει, ο Ποσειδώνας μην έχοντας από μόνος του άμεση σχέση με την πολιτική (εκτός ίσως από την περίπτωση θεοκρατικών η κομμουνιστικών καθεστώτων) παραπέμπει ευθέως στην παραπλάνηση ή τις αυταπάτες. Και τουλάχιστον από ψέματα μας έχει χορτάσει ο κ Παπανδρέου. Μήπως όμως υπάρχει και πιο μακριά ...ουρά;

Στον διπλό χάρτη που παραθέτω το ωροσκόπιο της CIA βρίσκεται στον εσωτερικό κύκλο και ο χάρτης του κ Παπανδρέου στον εξωτερικό



Το πρώτο που μπορεί να παρατηρήσει κανείς είναι η ακριβής σύνοδος του Ήλιου του κ Παπανδρέου με τον Ουρανό της CIA στον 9ο οίκο. Αυτή η «φωτογραφία» θυμίζει έναν ειδικό απεσταλμένο στο εξωτερικό, επιφορτισμένο να δράσει σε ένα πεδίο που προσδιορίζεται από την γενέθλια Σελήνη της Ελλάδας.

Δύο ακόμη ενδιαφέρουσες ενδείξεις είναι η σύνοδος του Ωροσκόπου της CIA στον Ζυγόμε τον Ποσειδώνα του κ Παπανδρέου, όπως και η σύνοδος του Ποσειδώνα της CIA με τον Κρόνο του κ Παπανδρέου. Εδώ είναι ίσως ορατή μια σύζευξη της «συνωμοτικής δράσης» με την «ανάληψη έργου». Και από την σύνθετη ίδιο-συναστριακή σκοπιά έχει βέβαια σημασία πως ο αστρικός Άρης του κ Παπανδρέου «πέφτει» κι αυτός ακριβώς πάνω στον Ποσειδώνα της CIA.

Επιμένοντας περισσότερο στην «κρυφή» συναστρία, τη σχέση δηλαδή μεταξύ των αστρικών θέσεων του ενός ωροσκοπίου με τις τροπικές του άλλου, προκύπτουν και άλλα ...ενδιαφέροντα όπως για παράδειγμα μια σύνοδος του αστρικού Μεσουρανήματος της CIA με τον τροπικό Ήλιο του κ Παπανδρέου και -αν κρατήσουμε την εκδοχή του Ωροσκόπου στην Παρθένο- η ταύτιση των δύο Ωροσκόπων (ο αστρικός της CIA με τον τροπικό του κ Παπανδρέου).

Πολλά ...μαζεύτηκαν θα έλεγε κανείς, τόσα που οι συμπτώσεις αρχίζουν να γίνονται «ενοχλητικές».

Υπάρχει όμως και κάτι επιπλέον...

Ένα στοιχείο που σχετίζεται άμεσα με βοήθεια και υποστήριξη είναι η αντίθεση της Δήμητρας του κ. Παπανδρέου στον Ταύρο με τον Δία της CIA στον Σκορπιό. Θυμίζω πως η Δήμητρα συνδέεται ευθέως με την πολιτική και στην πράξη είναι εξαιρετικά ενεργή στους χάρτες όλων των πολιτικών παγκοσμίως.

Για παράδειγμα ο κ Παπανδρέου εκλέχθηκε πανηγυρικά τον Οκτώβριο του 2009 με τον διελαύνοντα Δία να βρίσκεται στην 17η μοίρα του Υδροχόου σε ακριβές τετράγωνο με την γενέθλια Δήμητρα του. Και σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Δία της CIA βεβαίως...

Αντιπαρέρχομαι τα όσα ενδιαφέροντα -και αναπόδεικτα- γράφονται στο διαδίκτυο περί της υποθετικής «μίζας» (2,5 δις ευρώ περίπου) της οικογένειας Παπανδρέου από την «μεσιτεία» του πρωθυπουργού στην μετατροπή των «χύμα» δανείων σε ενυπόθηκα. Σύμφωνα με αυτές τις φήμες ο κ Παπανδρέου αναγορεύεται σε έναν πρώτης τάξεως «οικονομικό δολοφόνο» και ένοχο εσχάτης προδοσίας.

Πιθανότατα όλα αυτά να είναι εντελώς ανυπόστατα, για μένα ωστόσο με βάση την συναστρία CIA-Παπανδρέου υπάρχει θέμα έτσι κι αλλιώς.

Γιατί από αυτήν την σχέση βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα πως είτε υπάρχει συνεργασία, είτε όχι, η CIA στηρίζει τον κ Παπανδρέου και ενδεχομένως βρίσκεται πίσω από όλα αυτά τα «μαγικά» που χαρακτηρίζουν την πολιτική του διαδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα