Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Αστρολογικό Life style-Συμπόσιο με φόντο την Ακρόπολη


Ο Τζέρι Μπρινιόνε, Αργεντίνος με Ελληνικές ρίζες

Πέμπτη, 09 Ιούνιος 2011 19:25, απο εδω

Τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά -έστω και μέσω βίντεο- στην ημερίδα που οργάνωσε στο Κάραβελ η Λίτσα Πατέρα. Ο Τζέρι Μπρινιόνε, Αργεντίνος με Ελληνικές ρίζες (ο παππούς του ήταν από την Μεσσηνία) διατύπωσε τότε τις εκτιμήσεις του για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, μιλώντας μάλιστα στα Ελληνικά. Και από την στιγμή που έγινε γνωστή η έλευση του στην Αθήνα, ο Γιάννης Μπαρδόπουλος ανέλαβε να συντονίσει μια συνάντηση συνεργατών και φίλων του astrology.gr με τον εκλεκτό επισκέπτη.
Και βρεθήκαμε σαν ομοτράπεζοι έξω από τις πύλες της Αρχαίας Αγοράς, εκεί όπου πριν χιλιάδες χρόνια οι πρόγονοι μας έδιναν τις καθημερινές πνευματικές τους μάχες.

Το μικρό μας συμπόσιο με τον Τζέρι Μπρινιόνε, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Δίδυμος με τη Σελήνη στον Λέοντα ο πολυπράγμων Τζέρι με τις πολυεθνικές ρίζες (οι γονείς του «κρατάνε» τόσο από την Ευρώπη, όσο και από την Αμερική) έκλεψε την παράσταση με τις ευφυείς όσο και εύστοχες παρατηρήσεις του. Παιχνιδιάρης όσο και σαφής στις συζητήσεις του μας διαφώτισε αρκετά για τα τεκταινόμενα στην Αργεντινή αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Όσο για την Ελλάδα, «Πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε μια Ομοσπονδία», έλεγε και ξαναέλεγε. «Το καλύτερο είναι να γίνει σε ένα φιλικό πλαίσιο, έστω κι αν ξεκινήσετε λίγοι», συμπλήρωσε.

Προσωπικά συμφωνώ και νομίζω πως τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση, αφού λίγο το διαδίκτυο, λίγο τα ...τραπεζώματα έχει σπάσει ο πάγος μεταξύ των αστρολόγων και εκτός από την συμμετοχή μας σε μια κοινή προσπάθεια μας συνδέουν πλέον και πολλοί δεσμοί ...οίνου!
Και Ομοσπονδία λοιπόν θα κάνουμε αλλά και συνέδριο, όταν έρθει η ώρα του.

Κατά τα άλλα ήταν ένα πραγματικά υπέροχο βράδυ κάτω από την Ακρόπολη, με το κέφι και την καλή διάθεση να περισσεύουν, κάτι που πιστοποιούν και οι φωτογραφίες του ...δαιμόνιου Jean Bardot!


http://www.jbrignone.com.ar/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα