Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Για την συνάντηση μας !

Ενημέρωση Παρασκευή πρωί

Καλημέρα, ο Jerry μου απάντησε για την πιθανότητα να βρεθούμε όλοι την Κυριακή, το θεωρεί αδύνατο, καθώς εχει κλεισμένες από τώρα κάποιες μέρες. Και εκκρεμή ακόμα μια μέρα για ραντεβού. Όποτε εμείς έχουμε τρεις μέρες οι οποίες είναι οι Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη. Eνδέχεται η Δευτέρα να είναι δύσκολη μέρα, η πέμπτη είναι η τελευταία διανυκτέρευση, φεύγει πρωί Παρασκευής, προτείνω την Τετάρτη. Για να έχουμε ελευθέρια χρόνου στη συνάντηση μας.

Η συνάντηση μας είναι την Τετάρτη

_____

Καλημέρα, όπως όλοι γνωρίζετε εχει γίνει πρόσκληση στο Jerry Brignone να βρεθούμε όλοι πάνω από ελληνικό τραπέζι και να ανταλλάξουμε απόψεις γύρο από την αστρολογία στην Ελλάδα και για την χώρα του. Ανησυχίες και φόβους, ταυτόχρονα είναι σημαντικό για όλους μας και η θέση που εχει ο Jerry στην αστρολογική κοινότητα της χώρας του αλλά και το πιο σημαντικό είναι ότι είναι Ελληνικής καταγωγής (από τον Παππού του). Από τις δημοσιεύσεις στο τοίχο του Jerry στο facebook έχω καταλάβει ότι εχει έρθει και άλλες φορές στην Πατρίδα του παππού του.

Για να μην σας κουράζω όλους, δεν είναι σωστό να είμαστε μόνο όσοι αποτελούμε την αστρολογική ομάδα συντακτών του www.astrology.gr αλλά θεωρούμε και σωστό να είναι και άλλοι Έλληνες αστρολόγοι που δεν ανήκουν στην δική μας ομάδα. Αλλά και αλλού, από περιοδικά και site. Κατόπιν αυτού και επειδή δεν γνωρίζουμε το πόσοι, θέλουν και τελικά θα έρθουν θα πρέπει να ενημερώσουν εμένα τηλεφωνικός μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι για να ξέρουμε το πόσοι θα έρθουν, που θα βρεθούμε λόγο χορού, όπου θα πρέπει να ενημερωθεί και το εστιατόριο το πόσοι θα είμαστε.

Όλα θα εξαρτηθούν από το δικό σας ενδιαφέρον.

Κλείνοντας, ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, θα πρέπει μόνο να με εχετε ειδοποιήσει για τον αν θα παρευρεθείτε και πόσοι ακόμα θα σας συνοδεύουν.

Από εμένα θα ενημερωθείτε το αργότερο, Αν μπορεί ο Jerry αμέσως μετά τη επικοινωνία του με μένα με sms, δηλαδή την Κυριακή το πρωί 5 Ιουνίου. Ο Jerry φτάνει στην Ελλάδα Σάββατο βράδυ. Οσο για το σημείο προσανατολιζόμαστε για κέντρο Αθηνάς, Μοναστηράκι – Θησείο, για εύκολη πρόσβαση από όλους.

Στο κόστος του τραπεζίου συμμετέχουμε όλοι μας εξαιρείτε ο Jerry.

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν να έχουμε συνάντηση θα προτιμήσουμε άλλη μέρα σύμφωνα με το πρόγραμμα του και τις ανάγκες του. Και με γνώμονα το ποτέ είναι δυνατόν να συμμετέχουν οσο γίνεται περισσότερα άτομα από την ελληνική επαγγελματική αστρολογική κοινότητα.

Σημείωση: Δεν είναι δυνατόν να δηλώσουν συμμετοχή αλλά άτομα εκτός αστρολόγων, εξαίρεση αποτελούν οι συνοδοί τους.

Το τηλέφωνο μου είναι 6974159292

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα