Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Attack on Chechen Parliament in Grozny leaves six dead

Η επίθεση στο Κοινοβούλιο της Τσετσενίας

από το Γ. Μπαρδόπουλο
www.astrology.gr









1) Η είδηση
Μια καθημερινή ρουτίνα που αντιμετώπιζαν οι φρουροί του Τσετσενικού κοινοβουλίου στη συνοικία Λενίνσκι, της πρωτεύουσας Γκρόζνι, ήταν και η καθημερινή άφιξη των Βουλευτών. Η διαδικασία αυτή είναι αρκετά χρονοβόρα, συνήθως μπορεί να διαρκέσει πάνω από μίση ώρα. "
At around 8.45 am three militants opened fire at parliamentary security guards". Σύμφωνα με το Ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti. Την πρόταση πρόφερε ο Πρόεδρος της Τσετσενίας περίπου μια ώρα μετά.

Τι είχε γίνει; "
Την ώρα που προσέρχονταν οι βουλευτές με τα οχήματά τους, εισήλθε στο χώρο της Βουλής και ένα ΙΧ Lada χωρίς πινακίδες με τρομοκράτες. Ένας εξ αυτών ανατινάχθηκε επιτόπου και άλλοι δύο ή τρεις εισέβαλαν στο κτίριο του Κοινοβουλίου. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμώνμε τους φρουρούς ασφαλείας", μετέδωσε το ΡΙΑ-Νόβοστι, επικαλούμενο πηγή στις τοπικές αρχές ασφαλείας. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αντάρτες κατέλαβαν το Kοινοβούλιο και κράτησαν ομήρους. Η αντίδραση των δυνάμεων ασφάλειας ήταν άμεση. "Όλοι οι ένοπλοι σκοτώθηκαν από τις κυβερνητικές δυνάμεις", ανακοίνωσε αστυνομική πηγή σε αυτή την ταραγμένη δημοκρατία του ρωσικού Καυκάσου, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ. "Η επιχείρηση τελείωσε, όλοι οι αντάρτες είναι νεκροί", δήλωσε η ίδια πηγή που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Ενώ, μέχρι στιγμής επικρατεί κάποια σύγχυση για το που έγιναν οι εκρήξεις, πηγές αναφέρουν ότι οι δυο από τους τρεις καμικάζι αυτοκτονίας ανατινάχτηκαν μέσα στο κοινοβούλιο καθώς προσπαθούσαν να πιάσουν όμηρους βουλευτές. Η ένοπλη συμπλοκή κράτησε γύρω στα 20 λεπτά. Περίπου στις 9:10 πμ τοπική ώρα η όλη επιχείρηση είχε λήξει, από πλευράς των δυνάμεων ασφάλειας του Κοινοβουλίου. Βασικό στοιχείο στην όλη διαδικασία ήταν η άμεση παρουσία του επικεφαλής της Δημοκρατίας, Ραζμάν Καντίροφ, ο οποιος συντόνισε, εκ του σύνεγγυς την επιχείρηση «
εξόντωσης τρομοκρατών». Και το πρακτορείο Ιντερφάξ μετέδωσε την ανακοίνωση του πάρεδρου της Τσετσενίας ότι: «η επιχείρηση εξόντωσης των μαχητών και απελευθέρωσης των βουλευτών και των υπαλλήλων διήρκεσε 15 έως 20 λεπτά». Ο επίσημος αιματηρός απολογισμός είναι έξι θύματα από την πλευρά των δυνάμεων ασφάλειας και οι τρεις ή τέσσερις μουσουλμάνοι που πραγματοποίησαν την επίθεση καθώς επίσης και 10 άτομα τραυματίες. Όπως μετέδωσε το μεσημέρι το BBC, οι καμικάζι πραγματοποίησαν την επίθεση “Souting Islamist slogans, they launched a bomb and gun attack as deputies arrived for work”.

2) Το συμπέρασμα
Η Ρωσία γλίτωσε από μια σοβαρή επίθεση με μόνο έξι νεκρούς. Οι Μουσουλμάνοι εξτρεμιστές, (σύμφωνα με το BBC), θυσιάστηκαν, όπως θυσιάστηκαν και οι έξι νεκροί από την δύναμη ασφάλειας του Κοινοβουλίου. Και οι δυο πλευρές εκτέλεσαν εντολές ανώτερων τους.

3) Το Astrology Know How και τα αίτια της αποτυχίας



Στον κλασσικό αστρολογικό χάρτη βλέπουμε τέσσερα βασικά σημεία που δείχνουν ένα πρόβλημα. Ωροσκόπος 13ο 13΄ Σκορπιού, Ήλιος 25ο 42΄ Ζυγού, Ερμής 27ο 11΄ Ζυγού και ανάδρομη Αφροδίτη στις 10ο 52΄ Σκορπιού, όλοι στον 12ο οίκο και στην Via Combusta ή αλλιώς κεκαυμένη ζώνη. Όλα αυτά είναι πλήρως αρνητικά αστρολογικά στοιχεία που θα πρέπει να αποφεύγονται κυρίως για κάποιον που αποφασίζει να ενεργοποιηθεί κάτω από αυτές τις συνθήκες. Επιπλέον ο 1ος οίκος φιλόξενει τον Άρη, παραδοσιακό κυβερνήτη του Σκορπιού και κατώτερο οκταβικό του Πλούτωνα. Ο Άρης την στιγμή της επίθεσης είναι σε τετράγωνο ιδιομοιρίας με το Μεσουράνημα. Και αν το δούμε με συνθήκες ωριαίας αστρολογίας ο ωροσκόπος, Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη ανάδρομη, είναι ανάμεσα στον Κρόνο και τον Αρη, δηλαδή βρίσκονται σε «
κατάσταση πολιορκίας» και μέσα στην Via Combusta.
H χειρότερη επιλογή που μπορούσε να γίνει.

4)Γιατί έγινε η επίθεση;
Το στοιχείο της αυτοθυσίας είναι πολύ έντονο τόσο από την Σελήνη που είναι στον 4ο οίκο όσο και από αστρολογική όψη 120ο με τον Ωροσκόπο. Ο έχων το γενικό πρόσταγμα της επίθεσης δεν αγνοούσε το παράτολμο της ενέργειας. Όμως γιατί το επέλεξε; Απάντηση μας δίνει το YOD με κορυφή τον Ουρανό από τον 5ο οίκο και με συμμετέχοντες το Μεσουράνημα της επίθεσης στο ένα σκέλος, του Ερμή και του Ήλιου στο άλλο. Το δίλημμα που αντιμετώπιζε ο στρατιωτικός ηγέτης ήταν μεγάλο την στιγμή που οι πιθανότητες ήταν 50-50 να επιτύχει ένα σημαντικό χτύπημα. Σε περίπτωση αποτυχίας όμως, όπως κι έγινε, θα μπορούσε να μάθει από την διαδικασία αντίδρασης. Η αστρολογική μου εκτίμηση είναι ότι δεν έμαθε ή τουλάχιστον δεν μπόρεσε. Εκτός και αν ήθελε να ελέγξει το επίπεδο αντίδρασης των δυνάμεων ασφάλειας. Όμως ταυτόχρονα, η επιλογή ήταν λάθος ή κάποιος υπέκλεψε πληροφορίες ή προδόθηκε η όλη επιχείρηση όπως φαίνεται από τη συνοδό της Σελήνης με τη Λίλιθ και τον Αραβικό κλήρο της προδοσίας. Αστρολογικά αυτό επιβεβαιώνεται από τους ανάδρομους οκταβικούς πλανήτες Ποσειδώνα και Αφροδίτης.

5)Εντοπισμός της περιοχής μέσω της ΑστροΧαρτοΓεωγραφίας
Προτού αρχίσουμε με αυτόν τον πρωτοποριακό τομέα της Σύγχρονης Αστρολογίας, χρειάζεται να θυμίσουμε ότι η ημερήσια κίνηση της γης κάθε μέρα σε συγκεκριμένη πάντα ώρα είναι 0ο57΄οποτε όπως είναι εύκολα κατανοητό ότι η προηγούμενη μέρα (18η/10ου) την ίδια ώρα της επίθεσης είχε ελάχιστη απόκλιση στον ωροσκόπο, το ίδιο και η (20η/10ου). Και στις 18 και στις 20 πάλι οι αστρολογικές συνθήκες θα ήταν ίδιες με μόνη διάφορα τη Σελήνη που ήταν και πάλι στο ζώδιο των Ιχθύων τόσο στις 18 (
είσοδος στο ζώδιο των Ιχθύων στις 02:51 GMT) όσο και τις 20 (είσοδος στο ζώδιο του Κριού 15:22 GMT).
Την απάντηση για την τοποθεσία την έχουμε από τα
Parans των Πλανητών (το σημείο διασταύρωσης δύο γραμμών). Σε μια επίθεση, πρέπει να δοθεί μια διαταγή, στον κλασικό αστρολογικό χάρτη είναι έντονη η παρουσία του Αρη όπως εξηγήθηκε παραπάνω καθώς επίστης και το αν θα πετύχει η επιχείρηση αυτοκτονίας (συνοδός Σελήνης- Λίλιθ). Ρεαλιστικά έχουμε την υλοποίηση μιας διαταγής και την προσταγή επιτυχίας με θυσία «έμψυχου αναλώσιμου υλικού». Εδώ εισέρχεται ο Ποσειδώνας που αντιπροσωπεύει την θυσία και το «υλικό» που αντιπροσωπεύεται από την Αφροδίτη. Και οι δυο πλανήτες έχουν άμεση οκταβική σχέση και ως γνωστόν η Αφροδίτη στην αστρολογία κυβερνάει και το δέρμα. Η γεωμετρική όψη αυτών των δυο πλανητών είναι 106ο άρα δεν έχουν καμμία σχέση. Όμως εδώ εισέρχεται η σωστή γνώση των Parans και η φύση της κάθε ενέργειας. Όποτε έχουμε ένα σημείο ενδείξεων που μπορούμε να το λάβουμε υπόψη μας στην ΑστροΧαρτοΓεωγραφία. Το θέμα είναι ότι ακόμα και αν πετύχαινε η επίθεση και να πιάνονταν όμηροι, θα επικρατούσε αιματοκύλισμα Τσετσένων Βουλευτών. Ο Πρόεδρος της Τσετσενικής Δημοκρατίας, Ραζμάν Καντίροφ αντιμετώπισε άμεσα και δραστικά την επίθεση που δέχτηκε και μην χάνοντας καθόλου χρόνο, απάντησε με επίθεση. Ενδεχομένως γιατί ήταν νωπές ακόμα οι μνήμες από το δημοτικό σχολείο του Μπέσλαν. Οι Πλανήτες που έχουν το σημείο της αυτοκτονίας και θυσίας μνημονεύτηκαν. Και αυτοί είναι που θα δείξουν την τοποθεσία.


Στην παραπάνω εικόνα είναι ξεκάθαρη η προβολή του Γωνιακού Ποσειδώνα 4ου οίκου (κάθετη γραμμή), όπως και η προβολή της Αφροδίτης με τον ωροσκόπο. (λευκή πλάγια γραμμή). Το Parans ή σε πιο απλά ελληνικά, το σημείο διασταύρωσης των δύο αυτών γραμμών που αντιπροσωπεύει οκταβικούς πλανήτες είναι στην βόρεια απόκλιση 43Ν21 όπου βρίσκεται και η πόλη του Grozny. Το πιο σημαντικό είναι ότι η κάθε προβολή του πλανήτη έχει και ένα πεδίο επιρροής. Η επιρροή αυτή είναι της τάξεως των 300 χμ εκατέρωθεν της κάθε πλανητικής προβολής. Το σημείο Διασταύρωσης των γωνιακών οκταβικών πλανητών είναι λιγότερο από 200 χλμ. Και την στιγμή που έχουμε το “
Around" στην ώρα σημαίνει ότι είχε περάσει η 08:45
τοπική.
Η ώρα που έχω λάβει σαν αρχή γεγονότος, δηλαδή 08:52 τοπική ώρα, στηρίζεται στην εκτίμηση των γεγονότων και στην διάχυση της πληροφορίας για την επίθεση. Το πρακτορείο Ιντερφάξ, μετέδωσε την είδηση στις 09:19 πμ. Θέλετε να πάρετε την αλλαγή της ώρας σαν αυθαιρεσία, από μένα δεκτό, αυθαιρέτησα!





















Για να δούμε αν ευσταθούν οι αστρολογικές εκτιμήσεις μου, ενας απλός υπολογισμός με ώρα 09:00 ή αν θέλετε και με ώρα 09:05 τοπική, θα μας δείξει τις παραπάνω πληροφορίες. Η διασταύρωση των οκταβικών πλανητών είναι ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω από την πόλη του Grozny. Σημείο της απόλυτης πλανητικής διαταγής, επικράτηση των δυνάμεων ασφάλειας και αποτυχίας της όλης επιχείρησης.

Μπαρδόπουλος Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα