Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Μονή Βατοπεδίου: Η “κουμπαριά” του Πλούτωνα

Μονή Βατοπεδίου: Η “κουμπαριά” του Πλούτωνα

Από τον urania lab
www.astrology.gr


Το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου έχει απασχολήσει την πολιτική σκηνή της χώρας πάνω από τρία χρόνια. Ήταν μια από τις βασικές αιτίες που ο Κ. Καραμανλής έχασε τις περασμένες εκλογές και βουλευτές της Ν. Δ να βρεθούν εκτός κοινοβουλίου. Ο νέος αρχηγός της Ν.Δ, κύριος Σαμαράς, είναι και αυτός δέσμιος του σκανδάλου και η ιστορία καλά κρατά, κάτι σαν ...χαλασμένο τηλέφωνο.

Στις 28-9-2010 ο Κ. Καραμανλής έδωσε μία έγγραφη απολογία, που το τελικό συμπέρασμα της είναι ότι κανένας δεν φταίει, γιατί το Δημόσιο δεν έχασε. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά και άντε γεια... Βέβαια η ελληνική κοινωνία ξέρει τουλάχιστον αυτούς που ξεκίνησαν το σκάνδαλο και ζητά οι ηθικοί αυτουργοί να καθίσουν στο σκαμνί του κατηγορουμένου.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ανάλυση της συναστρίας μεταξύ Μονής Βατοπεδίου και Κ. Καραμανλή.
Από τα επίσημα στοιχεία ξέρουμε ότι η μονή άρχισε να κτίζεται το 972 μ. Χ από τρεις πλούσιους άρχοντες, τους Αθανάσιο, Νικόλαο και Αντώνιο, οι οποίοι ήρθαν και μόνασαν στο Άγιον Όρος στα χρόνια του αγίου Αθανασίου. Δεν ξέρουμε ούτε μήνα ούτε ημέρα που άρχισαν οι εργασίες. Αυτό μας αναγκάζει να κάνουμε μία μελέτη της συναστρίας μόνο με τους αργούς πλανήτες, Ουρανό, Ποσειδώνα και Πλούτωνα, που από την αστρολογική θεωρία έχουν επίδραση στην κοινωνία, αλλά και ιστορικά έχουν δώσει μεγάλα γεγονότα. Σαν γενέθλιο χάρτη της μονής θα λάβουμε αυτόν με ημερομηνία 1-7-972.


Από τον ανωτέρω χάρτη συναστρίας Μονής Βατοπεδίου και Κ. Καραμανλή βλέπουμε τα εξής ...θαυμαστά αστρολογικά στοιχεία.

1-Σύνοδος του Πλούτωνα της Μονής Βατοπεδίου με τον Πλούτωνα του Κ. Καραμανλή.
Ο Πλούτωνας κάνει μία πλήρη περιστροφή του ζωδιακού κάθε 242 χρόνια περίπου. Έτσι μετά από 4 ζωδιακές περιστροφές, ήλθε κι ...έδεσε στο γενέθλιο χάρτη του πρώην πρωθυπουργού. Μέσω αυτής της ενεργειακής «διόδου» η Μονή Βατοπεδίου βρήκε τον προστάτη της, που με την δύναμη του Πλούτωνα στον Λέοντα και με τις υπόγειες διαδρομές της εξουσίας, ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος, που μπορούσε να κάνει πράγματα που όφελος της Μονής, παραβλέποντας μερικές φορές και τις νόμιμες διαδικασίες.
Η παρουσία του Πλούτωνα στον Λέοντα κατά την διάρκεια της κατασκευής της Μονής, μας δίνει νίκες των Βυζαντινών κατά των Αράβων αλλά και παραχώρηση εδαφών από τους Αυτοκράτορες, με τα περίφημα χρυσόβουλα, για την ίδρυση μονών στο Άγιο Όρος. Η παρουσία του Πλούτωνα στον Λέοντα, την σύγχρονη εποχή, μας έδωσε τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, τον Ψυχρό πόλεμο και στην Ελλάδα ένα εμφύλιο και την εδραίωση της Εκκλησίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας, απόρροια του μετεμφυλιακού πολιτικού μορφώματος. Βλέπουμε ότι ο τελικά Πλούτωνας λειτουργεί διαχρονικά προς όφελος της Εκκλησίας και πιο συγκεκριμένα της Μονής Βατοπεδίου από το 972 μέχρι σήμερα.

2-Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Πλούτωνας της Μονής Βατοπεδίου με τον Ποσειδώνα του πρώην πρωθυπουργού μας δείχνει ότι η δύναμη του Πλούτωνα μπορεί να ελέγχει τα κέντρα λήψης πολιτικών αποφάσεων με σκοπό να τους ρίχνει ιδέες για εμπόριο με τα λεφτά των άλλων.

3-Η ανοικτή σύνοδος, πέντε μοιρών, μεταξύ του Ποσειδώνα της μονής και εκείνου του Καραμανλή μας δείχνει ότι οι δρόμοι της απάτης μπορεί να είναι κοινοί η τουλάχιστον να ενεργοποιούνται παράλληλα. Η ανταλλαγή γης παραπέμπει στην κοινοκτημοσύνη (αρχέτυπο του Ποσειδώνα), ο οποίος φαίνεται ότι συνέβαλε και στην «ομιχλώδη» μεθοδολογία που ακολουθήθηκε.

Το σκάνδαλο του Βατοπεδίου δεν ξεκίνησε από το πουθενά, αλλά έχει μια ενδιαφέρουσα προϊστορία με καταπληκτικές αστρολογικές αντιστοιχίες.
Το 1995, οι μοναχοί Εφραίμ και Αρσένιος, η διοίκηση στην ουσία του Βατοπεδίου, εξασφάλισαν χρηματική αποζημίωση από την Καταλανική κυβέρνηση για τις καταστροφές που προκάλεσαν οι Καταλανοί Αλμογάβαροι πολεμιστές, που από το 1307 έως 1309 λεηλάτησαν την Μονή Βατοπεδίου, καθώς επίσης και άλλες μονές του Αγίου Όρους!
Αν κάνουμε ένα ωροσκόπιο με ημερομηνία 1-7-1307,το μέσον της χρονιάς 1307, μιας δεν ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία έναρξης της λεηλασίας, τότε βλέπουμε το γενέθλιο Ουρανό της Μονής Βατοπεδίου, να ...βομβαρδίζεται από τις διελεύσεις του Κρόνου, του Ουρανού και του Ποσειδώνα που εκείνη τη χρονιά βρίσκονταν άπαντες στο Σκορπιό. Αυτός ο αστρολογικός σχηματισμός φαίνεται πως συνέβαλε τα μέγιστα στην καταστροφή της μονής από τους Αλμογαβάρους επιδρομείς.


Το 1985, οι μοναχοί Εφραίμ και Αρσένιος, εγκαταστάθηκαν στην Μονή Βατοπεδίου και πήραν στα χέρια τους την διοίκηση της μονής. Το 1987, με την διέλευση του Πλούτωνα πάνω από τον γενέθλιο Ουρανό της μονής καθώς επίσης από τον γενέθλιο Ουρανό της λεηλασίας από τους Αλμογαβάρους, αρχίζουν να καταστρώνουν το σχέδιο της χρηματικής αποζημίωσης από τους Καταλανούς, προσπερνώντας γραφειοκρατικά και διακρατικά εμπόδια. Η δύναμη του Ουρανού και του Πλούτωνα στον Σκορπιό (τα λεφτά των άλλων), τους βοηθά να εκπληρώσουν με επιτυχία το σκοπό τους.

Το 1995, μετά την επιτυχία τους με τους Καταλανούς, βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους για ανταλλαγή περιουσίας της μονής με ακίνητα του Δημοσίου. Φέρνουν στην Αθήνα την Αγία και Τιμία Ζώνη της Παναγίας να την προσκυνήσει ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου. Τότε, 1995, κάνουν την πρώτη νύξη για την ανταλλαγή στον Ανδρέα Παπανδρέου, που αρνήθηκε. Το 1995 ο Πλούτωνας από διέλευση ήταν σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα της Μονής και επίσης ο Ουρανός και Ποσειδώνας από διέλευση ήταν σε όψη 150 μοιρών με τον γενέθλιο Πλούτωνα της Μονής. Αυτές οι αστρολογικές όψεις επέδρασαν αρνητικά στην υλοποίηση του σχεδίου τους.

Το 2008, γίνεται η ανταλλαγή περιουσίας της μονής με ακίνητα του Δημοσίου. Τότε ο Πλούτωνας από διέλευση ήταν σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα της Μονής και σε σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.

Από τα ανωτέρω βλέπουμε ότι η ανταλλαγή έγινε με κουμπάρο τον πλανήτη Πλούτωνα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα