Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Η Αστρολογικη αναλυση της ημερας των εκλογων Απο το Χρηστο Παϊζη.

Αναδημοσιευση μετα απο Αδεια του.

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Η αστρολογική ταυτότητα της ημέρας των εκλογών

Εξαιρετικά δυνατή φαίνεται να είναι η μέρα των εκλογών την 7.10.2010.

Βάζουμε ως ωροσκόπο την Ανατολή Ηλίου, ώρα που ανοίγουν οι κάλπες, για να καταστρώσουμε το ωροσκόπιο των εκλογών. Έχουμε λοιπόν:

Ωροσκόπος 14ο Σκορπιού με ώρα 7.00 π.μ.

Μεσουράνημα: 22 Λέοντα (σε κρίσιμη μοίρα)

Ήλιος 14ο Σκορπιού, σύνοδο με ωροσκόπο, αμφότεροι σε ακριβέστατο τετράγωνο με Ήλιο/Κρόνο Ελλάδας, ενεργοποιούν την ακριβέστατη αντίθεση που υπάρχει στο ωροσκόπιο της Ελλάδας ανάμεσα στους δύο πλανήτες.

Το Μεσουράνημα ακριβώς πάνω (με τον κύκλο των 90ο) στα «βαριά» μεσοδιαστήματα Κρόνου/ Πλούτωνα (δικτατορία, κατάλυση εξουσίας) και Κρόνου/ Β. Δεσμού (πένθους, λύπης).

Σελήνη - Ερμής στις 27ο, σε στενή ακριβέστατη σύνοδο αλλά... και 45ο ακριβέστατα με Κρόνο (12ο Ζυγού) που και σε κρίσιμη μοίρα βρίσκεται αλλά και με αντισκιά πέφτει πάνω στους Δεσμούς της Σελήνης της Ελλάδας.

Άρης στις 7ο Τοξότη σε ακριβέστατη 45ο όψη με Ποσειδώνα Ελλάδας (21ο Αιγόκερω).

Πλούτωνας/ Β. Δεσμός ακριβέστατη σύνοδο στις 3ο Αιγόκερω (άξονας μαζικού πεπρωμένου, κοινής μοίρας πολλών ανθρώπων) σε ακριβέστατη εμπλοκή με Sec. Κρόνο Ελλάδας (18ο Λέοντα).

Οι σκληροί άξονες Κρόνου/ Πλούτωνα, Κρόνου/ Β. Δεσμού στις 22ο Σκορπιού, μοίρα ιδιαίτερα «σκληρή» και κρίσιμη, ενεργοποιούν με σκληρές όψεις 45ο και 135ο το γενέθλιο τετράγωνο Δία/ Πλούτωνα που είναι στις 6ο Αιγόκερω / Κριού αντίστοιχα.

Η Αφροδίτη ανάδρομη στις 0ο Σκορπιού κάνει ακριβέστατη όψη 45ο με τον Άρη της Ελλάδας.

Ο άξονας του θανάτου (Άρης/ Κρόνος) στις 10ο Σκορπιού, ενεργοποιεί το M/C της Ελλάδας (10 Υδροχόου).

Ο άξονας της βίας (Άρης/ Πλούτωνας) στις 21ο Τοξότη, ενεργοποιεί Σελήνη Ελλάδας (21ο Διδύμων), Αφροδίτη (22ο Ιχθύων) και Δεσμούς Σελήνης (19ο Ιχθύων, Παρθένου), όλο δηλαδή σχεδόν το ωροσκόπιο της Ελλάδας.

Ο Κρόνος ενεργοποιεί το γενέθλιο Άρη/ Κρόνο της Ελλάδας.

Μόνη ισχυρή υποστήριξη της ημέρας είναι τα τρίγωνα (ακριβέστατα) του Ουρανού με Ερμή/ Σελήνη που όμως έχουν και - αποκλίνον έστω - τετράγωνο με Ποσειδώνα. Όμως το τρίγωνο αυτό του Ουρανού (και τον Δία, με ανοχή) δεν μπορούν να περιορίσουν άλλες, πιο ισχυρές δυναμικές, πολύ περισσότερο να τις ακυρώσουν. Ας δούμε ποιες είναι αυτές οι δυναμικές:

α. Σελήνη/ Ερμής, όπως είπαμε, εμπλέκονται με Κρόνο.

β. Σελήνη, Ερμής/ Ουρανός έχουνε μεσοδιάστημα στις 27ο Αιγόκερω, μοίρα ιδιαίτερη σκληρή, λόγω της απόλυτης έξαρσης του Άρη αλλά και σε εμπλοκή με τον εκρηκτικό Vulkanus, της Uranian Σχολής, που είναι στις 27ο Καρκίνου, εμπλοκή ακριβέστατη.

γ. Σελήνη/ Ερμής εμπλέκονται με Ποσειδώνα αλλά και Admetus (Uranian πλανήτης), που είναι στις 26ο Ταύρου.

Για την εμπλοκή Σελήνη/ Ουρανού/ Vulcanus γράφει κατά λέξη ο Witte: «βίαια γεγονότα, λαός σε δυνατή διέγερση, ερεθισμό» (κατά λέξη: “Volk in maechtiger Erregung”, από το “Regelwerk für Planetenbilder”, σελ. 192).

Για την εμπλοκή Ερμή/Ουρανού/Vulkanus ο Witte πάλι μιλά για «ξαφνικά γεγονότα, που ένα ισχυρό ερεθισμό προκαλούν» (“Ploetzliche Nachrichten, die eine maechtige Aufregung hervorrufen”, για τους λάτρεις του πρωτότυπου γερμανικού κειμένου, ό.π. σελ. 226, εκδ. 1959.

Για την εμπλοκή Σελήνη/ Ερμή/Admetos γράφει πάλι: «καταπιεσμένος θυμός, ανήσυχη σκέψη». (“Bedruecktes Gemuet Sorgenvolles Denken”, ό.π. σελ. 189).

Αυτά τα πολύ λίγα γι’ αυτήν την ιδιαίτερη δυναμική Κυριακή 7 Νοέμβρη που δείχνει πως μπορεί να συνδεθεί με ιδιαίτερα δυναμικές καταστάσεις και πιθανόν να εκδηλωθεί σ’ αυτή μια συσσωρευμένη υφέρπουσα δυσαρέσκεια.

Πριν όμως κλείσουμε αυτό το σύντομο άρθρο, αξίζει να προσέξουμε πως ο άξονας των συναισθηματικών εκρήξεων και των ασυνήθιστων μεταβολών (Σελήνη/Πλούτωνας) αλλά και ο άξονας των ενώσεων με τους άλλους (Σελήνη/ Β. Δεσμός) εμπλέκονται με τον Άρη της Ελλάδας (15ο Τοξότη), κάτι που δηλώνει ενώσεις δυναμικές, εκρήξεις θυμού - οργής και μεγάλες αλλαγές των διαθέσεων.

Επίσης ο άξονας Ερμή /Πλούτωνα και Ερμή/ Β. Δεσμού στο ίδιο σημείο δείχνει τάση για οξεία κριτική που εκφράζεται μέσα από δυναμικές συλλογικές διαδικασίες.

Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν, που λέει και ο σοφός λαός μας.

Αναρτήθηκε από Regulushellas στις 5:45 μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα