Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Πριν από 11 μήνες ......


πρόλογος  
μερικες φορες δυο προτασεις  τα λενε ολα  και αυτες ειναι πριν απο 11 μηνες

από το Γ. Μπαρδόπουλο
20090515_John_Bardopoulos
201202_06_10_GD
Το κείμενο γράφτηκε χθες, 12 Φεβρουάριου 2012, Κυριακή του Ασώτου και δεύτερη της Αποκριάς με τους μασκαράδες να κάνουν παρέλαση στο Σύνταγμα και μέρα συνεχούς βροχής, όπου οι επαγγελματίες μασκαράδες προστατεύονται από την βροχή εντός παλαιού κτηρίου πέριξ της πλατειάς Συντάγματος.
Αν κάποιος σκηνοθέτης ή ιστορικός ήθελε να ζήσει τις σημαντικές εξελίξεις ενός κράτους είναι σίγουρο ότι θα προτιμούσε την Ελλάδα και μάλιστα στον Φεβρουάριο του 2012, έτους καταστροφής. Να σταθούμε σε κάποια συνάντηση που είχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με κάποιον ιπτάμενο Ολλανδό, που του φέρθηκε πολύ περιφρονητικά, λέγοντας του απλά τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Είδατε θράσος, ο Αλήτης, δεν βλέπει που στην χώρα του πουλάνε νόμιμα τα ναρκωτικά. Θέλησε να αντιμιλήσει στον επόμενο Πρόεδρο του Πασοκ και πρωθυπουργό της Ελλάδος, βεβαίως, βεβαίως. Αυτό το θράσος είδε ο μέλλων πρωθυπουργός και γύρισε αμέσως στην πατρίδα μας και έχοντας στο μυαλό του την εικόνα που μπήκε στον ελληνικό τύπο, έσφιξε και αυτός τα χέρια του σαν γροθιές, χτύπησε αυστηρά τα έδρανα της Βουλής και σε κάποιες άλλες επιτροπές οικονομικών θεμάτων, κατηγορώντας όσους δεν ενστερνίζονται τις απόψεις του, ότι είναι προδότες. Φήμες θέλουν να έχει αναχωρήσει αμέσως, ώστε να ορκισθεί Πρωθυπουργός. Ο κ Παπαδήμος ενημέρωσε το Σάββατο το βράδυ στο διάγγελμα του, ότι είμαστε μπροστά σε άτακτη χρεοκοπία, πολύ μακριά από την selective default του κ Βενιζέλου, καθώς η τελευταία είναι και καλύτερη, σύμφωνα με παλιότερες δηλώσεις του στην ελληνική Βουλή.
Τώρα ο νυν- πρώην, πρωθυπουργός, ο κ Παπανδρέου, απέκτησε και αυτός τα εύσημα του ήρωα πολιτικού. Αν τα διανθήσουμε και με λεπτομέρειες καταλαβαίνετε εύκολα γιατί ο κάθε σκηνοθέτης και ο κάθε ιστορικός θα διάλεγε τη πατρίδα μας. Και αν προσθέσουμε και τον Σαββατιάτικο λόγο του κ Παπαδημου, είναι σίγουρο ότι και οι δυο, σκηνοθέτης και ιστορικός, θα έμεναν για πολύ στο χρώμα και στον τόνο της φωνής του. Δεν ξέρω με ποιανού ατόμου θα παρομοιάζανε την φωνητική χροιά του κ Παπαδήμου (πρέπει να ομολογήσουμε ότι έχει κάτι το εξωπραγματικό, κάτι από άλλον κόσμο).
Ας σταθούμε σε δυο πρόσφατα σχόλια της Δευτέρας. Τα οποία μπορείτε να βρείτε εύκολα στο αρχείο μας και στην παραπάνω εικόνα.
«Επίσης σας παρακαλώ πολύ να διαβάσετε τι λέγαμε στις 27 Δεκεμβρίου 2011 για μονάδες, εκεί στις 27 Δεκεμβρίου είχαμε πει: Πρώτο σχόλιο, «σύμφωνα με τον σχηματισμό αυτό στην τελική διάσπαση του οι τιμές, πρέπει ή ακόμα καλύτερα αναμένεται να έχουν ανοδική τάση όπου θα δοκιμαστούν στις 700 μονάδες και αν είμαστε τυχεροί στις 820 μονάδες. Εκείνο που θέλω να δω είναι αν θα διασπαστούν με την πρώτη προσπάθεια οι 600 μονάδες. Ειλικρινά, σας λέω θέλω να είμαι απόλυτα λάθος, γιατί τα δείνα της πατρίδος μας δεν θα έχουν τέλος. Εκείνο που θέλω να θυμάστε είναι ότι οι διανομές μετοχών και το μάζεμα χρημάτων από τους λίγους έχουν μια αδυναμία να δραστηριοποιούνται στις ανοδικές τάσεις»». Δεύτερο σχόλιο, «Για την πρώτη εβδομάδα, από τις 6/2 έως τις 10/2, αναμένετε να έχουμε ανοδικές κινήσεις, από τα οποία χαμηλά έχει φτάσει ο γενικός δείκτης, ενίοτε αναμένεται να είναι και πολύ δυναμικά ανοδικές. Για την δεύτερη εβδομάδα, από τις 13/2, έως τις 17/2, αναμένεται να συνεχιστή η ανοδική πορεία με έντονη κορύφωση των τιμών στις 15/2. Για την τρίτη εβδομάδα, από τις 20/2 έως τις 24/2, αναμένεται να επικράτηση 2η κορυφή όπου και από εκεί θα επικράτηση καταχώρηση κερδών. Για τις τελευταίες μέρες του Φεβρουάριου αναμένεται να επικρατήσουν καθοδικές τάσεις!»
Διαπίστωση 1η: μέχρι στιγμής το μέγιστο του γενικού δείκτη έγινε στις 8/2ου στις 830 μονάδες., έκτοτε δεν έχει ξεφύγει καθόλου ανοδικά. Αντίθετα, έχει κάνει καθοδικές διορθωτικές κινήσεις. Μέχρι στιγμής, δυστυχώς για την πατρίδα μας· είμαι σωστός!
Διαπίστωση 2η: Οι εξελίξεις είναι πολλές. Αρκετοί συνταγματολόγοι, νομικοί και άλλοι διαλαλούν παντού και αναφέρουν άρθρα από το ελληνικό σύνταγμα και τοποθετούνται ότι το πρώτο μνημόνιο που κανείς πολιτικός του Πασοκ δεν είχε τότε διαβάσει, το έχουν κάνει κουρελόχαρτο, να μην πούμε τίποτα πιο βαρύ. Και όλοι περιμένουν (;) να μην ψηφισθεί από την βουλή το δεύτερο μνημόνιο και νομιμοποιηθεί και το πρώτο παράνομο. Φαίνεται ότι η εντιμότητα του κ Σαμαρά στο να πάμε γρήγορα σε εκλογές μετά την εφαρμογή του PSI και PSI+ , βρίσκει πλήρη ανταπόκριση στην Σελήνη κενής πορείας που είχε, όταν γεννήθηκε (πρωινές ώρες). Σελήνη κενής πορείας έχει και ο κ Σημίτης. Τα σχόλια δικά σας.
Αν ψηφισθεί, ένας σημαντικός παράγοντας είναι ότι μειώνεται κατά 20% ο μισθός του κάθε Έλληνα εργαζόμενου. Και με τις μειώσεις που έχουν γίνει εδώ και δυο χρόνια εκτελούν εξ επαφής την μεσαία τάξη, καθώς με τις νέες μειώσεις που έρχονται δεν θα βγαίνουν πια τα χρήματα για να πληρωθούν τα δάνεια στις τράπεζες για μικρές ή και μεγάλες επιχειρήσεις, σπίτια και αυτοκίνητα. Όποτε θα γίνει πραγματικότητα ο εφιάλτης του Black Roll όχι Black Rock που έχουμε πει προ πολλού για την ελληνική οικονομία. Συμπερασματικά θα πρέπει οι τράπεζες ή να μηδενίσουν τα δάνεια που δεν εξυπηρετούνται ή να τα απαιτήσουν άμεσα όλο το πόσο, ώστε να μην γράψουν ζημίες. Όλα αυτά μέχρι τις 30 Ιουνίου. Φαντασθείτε τις εξελίξεις, τις αυτοκτονίες και τις οικονομικές καταστροφές. Ελπίζω κάποιοι να έχουν διαβάσει τα «Σταφύλια της Οργής».
Αντίθετα, αν εγκριθεί το δεύτερο μνημόνιο, καθώς περιμένουμε να έχουμε άνοδο από σήμερα, σύμφωνα με την πρόβλεψη μας, δεν θα έχουμε άτακτη χρεοκοπία και εμείς θα έχουμε βγει ακόμα μια φορά σωστοί.
Όποτε μπορείτε να προβλέψετε και εσείς τις εξελίξεις, καθώς η ψήφιση του δεύτερου μνημονίου θα συμπαρασύρει, ενδέχεται ανοδικά, μέχρι και τον Μάρτιο, τις τάσεις, όσο μπορούν να γίνουν.
Καλή Τσικνοπέμπτη…


Read more: http://www.astrology.gr/epikairotita/HRIMATISTiRIO/item/16376-Problepseis-gia-to-Chrhmatisthrio-13-2#ixzz2D1nhU6Np

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα