Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Επικίνδυνη αποτυχία

Ένα Κύριο Άρθρο ... 

Αν κάτι αποδείχθηκε χθες τα ξημερώματα στις Βρυξέλλες, είναι το πόσο περίπλοκη και κρίσιμη είναι η διεθνής συγκυρία για τη χώρα μας. Κάθε Ελληνας πολίτης, εκτός από εκείνους που θέλουν για δικούς τους λόγους να μας πάνε στη δραχμή, βλέπει τους κινδύνους και καταλαβαίνει με τι είναι αντιμέτωπη η πατρίδα μας. Ακόμη κι εκείνοι που πιστεύουν ότι ένας ελληνικός «τσαμπουκάς» θα έφερνε θεαματικά καλύτερα αποτελέσματα στη διαπραγμάτευση αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των περιστάσεων. 
Το ευτύχημα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ξένων παραδέχεται πως η Ελλάδα έχει κάνει ό,τι μπορεί, πως δεν είναι αποδεκτές άλλες περικοπές και τέλος, πως χρειάζεται μια γενναιόδωρη ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Πρέπει, όμως, να βρουν το πολιτικό κουράγιο να λάβουν τις αποφάσεις που επιβάλλουν οι ιστορικές στιγμές. 
Χθες απέτυχαν. Τη Δευτέρα, η αποτυχία δεν μπορεί να επαναληφθεί γιατί θα έχει τραγικές συνέπειες για την Ελλάδα και την Ε.Ε.
από εδώ Στις Συμπληγάδες Ε.Ε. - ΔΝΤ η ΕλλάδαΣκίτσο του Hλία Mακρή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα