Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Η πολιτική αβεβαιότητα "βυθίζει" το Χρηματιστήριο


ΠΡΟΛΟΓΟΣ 
Γεια σας και πάλι, επωφελούμαι για τον πρόλογο από τον τίτλο της αναδημοσίευσης που αντέγραψα και αναδημοσιεύω από το www.capital.gr.

Πριν 8 μέρες, την 1η Νοέμβριου 2012, ανέβασα την ομιλία μου από το περσινό συνέδριο. Σε οκτώ μονό μέρες έφτασε τις 64 προβολές, που οι 75 σε έντεκα μήνες στην παλιά βάση. Θα πητε πως γίνεται αυτό, μα ήταν κρυμμένο πολύ καλά. Αλλωστε έλαβα και μια δικαιολογία "ότι τώρα που πέφτει δεν ενδιαφέρεται ο κόσμος".

Γιατί να τοποθετηθεί κάποιος στα χαμηλά στα τέλη του καλοκαιριού και στις αρχές του Φθινοπώρου; Και να βγει, έστω κάπου τώρα στα ψηλά, και αν χρειαστεί να ξαναμπεί; Να βγάλει κάτι από τα χαμένα του. Γιατί να έχει τέτοια επιτυχία και οικονομική ωφέλεια μέσα από το www.astrology.gr; Γιατί ο Μπαρδόπουλος να επιβεβαιώνεται πάντα· οπότε αποφασίζουμε ότι "ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται". Όπως ακριβώς πέρυσι η ομιλία μου, "το μουλώνουμε για να ξεχαστεί", όπως λένε και στα χωρία μας. Μπορούν να ξεχαστούν τα δελτία μου στο astrology.gr τον Αύγουστο του 2011;

Ακόμα και τώρα, ότι ειπώθηκε πέρυσι είναι μια πολύ καυτή πατάτα, για μερικούς, όχι για όλους. Αν προσέξετε την ροή του λόγου μου, θα διαπιστώσετε ότι αυτό που αναπτύσσω δεν είναι έρευνά, δεν είναι εικασίες, δεν είναι πιθανολογήσεις, είναι προβλέψεις που έχουν γίνει πραγματικότητα, το πιο σπουδαίο, έχουν επαληθευτεί· και επιβεβαιωθεί ακράδαντα από την επιστήμη της τεχνικής ανάλυσής. Αυτή είναι η "μαγεία" της αστρολογικής τέχνης!

Σε κατάλληλα χέρια, μυαλό και ήθος είναι το πιο ωφέλιμο εργαλείο. Είναι φυσικό κάποια παπαγαλάκια να λένε ότι θα σταθεί η κυβέρνησή και ότι θα ανέβει το χρηματιστήριο. Μπορείτε να ακούσετε τι έλεγα τότε· τότε που όλα ήταν "πολύ σταθερά".

Θα μου πείτε τώρα τι γίνεται· "δεν γράφετε πια κ Μπαρδόπουλε". Λυπάμαι, δεν φταίω εγώ. όπως είπα και παραπάνω σε έντεκα μήνες είχα μονο 75 προβολές, εκεί, που ήταν κρυμμένη καλά η ομιλία μου, ενώ σε οκτώ μέρες είχα 64 και μόλις την ανέβασα στο Youtube. Ευτυχώς η Google και το Youtube μπορεί να ξεχωρίζει τις δίπλες, τρίπλες και πολλαπλές προβολές, φυσικά δεν τις μετράει! Ακόμα πιο φυσικά "ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται" μην το ξεχνάμε, άλλωστε επειδή ο κόσμος "ξέρουμε τι θέλει", τι βλέπει, τι αγοράζει γιαυτό κλείνουν και εκδοτικοί κολοσσοί, χάνονται ακροαματικότητες κλπ πολλά, επειδή κάποιοι "γνωρίζουν τι θέλει ο κόσμος"!

Για όσους ενδιαφέρονται η ομιλία μου είναι εδώ, ακολουθεί η αναδημοσίευση από το capital, θα ήθελα να μάθω αν είμαι λάθος σε ότι έχω πει τότε;! 


Υ.Γ. Να σας πω την καθαρή αλήθεια, έχω σιχαθεί τον εαυτό μου με το να είμαι πάντα σωστός, και να σύμφωνη συνέχειά και η τεχνική ανάλυση του metastock μαζί με όλους τους τεχνικούς δείκτες, έχω καταντήσει αηδία πια, νισάφι, 11 χρονιά είναι αυτά!  
______
8/11/2012
12:05
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16:22

Του Δημήτρη Ζάντζα 

Παρά τη χθεσινή υπερψήφιση των νέων μέτρων από τη Βουλή, οι εύθραυστες πολιτικές ισορροπίες εντός και εκτός συνόρων και τα εμπόδια για την εκταμίευση της δόσης εντείνουν την ανησυχία στο Χρηματιστήριο της Αθήνας και οδηγούν μετοχές και δείκτες σε πτώση.

Σε ποσοστό έως και άνω του 5% και κάτω από τις 800 μονάδες υποχωρεί ο Γενικός Δείκτης, με τις απώλειες για τραπεζικό δείκτη να κλιμακώνονται έως το 12,61%.

Οι εσωκομματικές
  εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και οι προεκτάσεις τους ως προς τη συνοχή του κυβερνητικού συνασπισμού, υπό το πρίσμα και των κοινοβουλευτικών ισορροπιών που διαμορφώθηκαν κατά την ψηφοφορία της Τετάρτης, εντείνουν εκ νέου την ανησυχία της αγοράς, όχι μόνο ενόψει της ψηφοφορίας της Κυριακής για τον προϋπολογισμό, αλλά και μετά από αυτή.

Στο μεταξύ, οι αντικρουόμενες τοποθετήσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων αναφορικά με το Εurogroup της Δευτέρας επιβαρύνουν περαιτέρω το κλίμα στο ελληνικό ταμπλό, καθώς η -πολυπόθητη- εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα δείχνει να αντιμετωπίζει ακόμη σοβαρά εμπόδια.

Παράλληλα με τα παραπάνω, και μόλις... λίγες ώρες μετά την επεισοδιακή ψήφιση του νέου «πακέτου» δημοσιονομικών μέτρων, η τρόικα φέρεται να εντοπίζει «κενά» στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου και να πιέζει για άμεση λήψη νέων μέτρων…

Στο ταμπλό, ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται στις 784,09 μονάδες με απώλειες 5,05%. Κινούμενος πτωτικά από την έναρξη των συναλλαγών, βρέθηκε νωρίτερα να υποχωρεί έως και 5,14% στις 783,39 μονάδες.

Για τον δείκτη των τραπεζών, που επίσης κινείται σε αρνητικό έδαφος από την έναρξη της συνεδρίασης, οι απώλειες διαμορφώνονται σε 12,35% στις 281,67 μονάδες.

Μέχρι στιγμής έχει διακινηθεί στο Χ.Α. όγκος 73,5 εκατ. τεμαχίων αξίας 48,62 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά 111 μετοχές υποχρεώνονται σε απώλειες, 15 ενισχύονται και 12 διαπραγματεύονται αμετάβλητες.

από εδω 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=3397771



ένα ακόμα χρήσιμο link με ενδιαφέρουσα θεματολογία!

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα