Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ένας Άνθρωπος με Ιδιότητά ...


... Αστυνόμου έκανε την Δουλεία του, προστατεύει τους ανθρώπους

"Δεν ήξερα ότι με φωτογράφιζαν", λέει ο πιο διάσημος αστυνομικός της Νεας Υόρκης

Η φωτογραφία του έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου. Ο αστυνομικός Λάρυ Ντεπρίμο, που χάρισε ένα ζευγάρι μπότες σε έναν άστεγο ένα βράδυ που το θερμόμετρο έδειχνε 0 βαθμούς στη Νεα Υόρκη μίλησε για την ξαφνική του δημοσιότητα.

"Έκανε πολύ κρύο έξω και από μακριά μπορούσα να δώ τα ταλαιπωρημένα πόδια αυτού του ανθρώπου και έτσι αποφάσισα να τον βοηθήσω. Οι φουσκάλες στα πόδια του φαίνονταν από μεγάλη απόσταση", είπε ο καλόκαρδος αστυνομικός.
Πήγε και ρώτησε τον άστεγο που είναι τα παπούτσια του. Και τότε εκείνος απάντησε: "Δεν έχω παπούτσια, αλλά δεν πειράζει. Ο Θεός να σε έχει καλά".
Τότε ο αστυνομικός, πήγε και αγόρασε ένα ζευγάρια παπούτσια και κάλτσες και επέστρεψε και του τα έδωσε.
Εξήγησε ότι πολλοί άστεγοι δεν θέλουν βοήθεια και πολλές φορές γίνονται και επιθετικοί. Ο συγκεκριμένος όμως, όπως είπε, έσκασε ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά και τον ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του.

Η γυναίκα που τον είδε να βοηθάει τον άστεγο, η Τζένιφερ Φόστερ, βρισκόταν για τουρισμό στη Νέα Υόρκη και εξήγησε ότι εντυπωσιάσθηκε όταν είδε την πράξη του αστυνομικού και γι' αυτό τράβηξε την επίμαχη φωτογραφία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα