Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΥΠΟΙΚ Λουξεμβούργου: "Δεν θα υπάρξει νέο κούρεμα-Δύσκολα για την Ελλάδα τα επόμενα 15 χρόνια"!


Διαψεύδει τις πληροφορίες περί ασυμφωνίας ΔΝΤ-Γιούνκερ ο υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου, ζητώντας να βρεθεί λύση για την Ελλάδα.
Όπως δήλωσε ο Λικ Φρίντεν το θέμα είναι πώς από τα τεράστια χρέη που έχει η Ελλάδα θα φθάσει σ' ένα επίπεδο 120%, το οποίο, όπως είπε, είναι επίσης υψηλό.
Δεν πρόκειται για έριδα μεταξύ του ΔΝΤ και του Eurogroup αλλά ο δρόμος του να φτάσει η Ελλάδα σε χρέος 120% είναι πολύ δύσκολος, τόνισε.
Υπογράμμισε τη σημασία του να διασφαλίσουμε ότι τα χρήματα από την Ε.Ε. και το Eurogroup, θα διατεθούν σωστά, γι'αυτό όπως είπε μαζί με τη βοήθεια, χρειάζεται και έλεγχος για τα επόμενα χρόνια.
Βέβαια, δεν παρέλειψε να δώσει και ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας τονίζοντας ότι οι Έλληνες έχουν κάνει τρομακτικά πολλά και ότι ο δρόμος τα επόμενα 15 χρόνια θα είναι πολύ δύσκολος για την Ελλάδα.
Πάντως ο Φρίντεν είπε ότι μπήκαν και κάποιες κόκκινες γραμμές: για μας δεν τίθεται θέμα να δώσουμε περισσότερα χρήματα ή ένα κούρεμα χρέους στα χρήματα που έχουμε ήδη δανείσει. Πρέπει να βρούμε δρόμους ώστε απ' τη μια μεριά η Ελλάδα να βοηθηθεί, να συνεχιστεί η σταθερότητα της ευρωζώνης, χωρίς όμως να δημιουργηθούν προβλήματα στις άλλες χώρες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
δείτε τι γίνεται στην Ισπανία και δεν μας το λένε, εδώ
Υ.Γ. μάλλον κάποιοι επειδή παίρνουνε ληγμένα, πιστεύουνε ότι μπορούμε να πάρουμε και εμείς.  εγώ παντός παίρνω μονό χάπια για την πίεση, τη χοληστερίνη και το ζάχαρο μου· τίποτα άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα