Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Η μεγάλη κομπίνα με το 2ο DVD της Αλεξανδράτου

Η μεγάλη κομπίνα με το 2ο DVD της Αλεξανδράτου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Απριλίου 2010, 21:30

Αντώνης Μπιδέρης



Η χαρά που πήραν οι πιστοί του είδους με το πρώτο DVD της Τζούλιας, έρχεται να διπλασιαστεί μετά την είδηση για ύπαρξη και κυκλοφορία του δεύτερου.

Εύκολα κάποιος που κάνει βόλτα στη γειτονιά του facebook σκοντάφτει στο γκρουπ που ονομάζεται «Το δεύτερο DVD της Julias».

Όπως βλέπετε στη σελίδα του γκρουπ, μας υποδέχεται το πρώτο καρέ της ταινίας που είναι έτοιμη να «παίξει» για τα μάτια μας μόνο και έχει διάρκεια περίπου 46 λεπτά. Η επιγραφή «ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ» μας προκαλεί. Για να το δούμε όμως. Οι δημιουργοί της σελίδας μας ζητούν να κάνουμε το πρώτο βήμα: Να γίνουμε θαυμαστές.



Πανεύκολο! Γίναμε θαυμαστές. Το πρώτο καρέ ακόμα εκεί και το βίντεο δεν ξεκινά, εάν δεν κάνουμε και τα επόμενα δύο που μας ζητούν. Βήμα δεύτερο, λοιπόν, να προτείνουμε το γκρουπ σε 30 φίλους μας. Άντε και το κάναμε!

Το τρίτο φαίνεται να είναι αυτό που θέλουμε, φτάνει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες στην επόμενη σελίδα. Μας επισημαίνουν ότι μόλις ένα λεπτό μας χωρίζει από το θέαμα και πως δεν είναι αναγκαίο να βάλουμε τα πραγματικά μας στοιχεία.



Τώρα πρέπει να λάβουμε μέρος σε μια «ΔΩΡΕΑΝ» έρευνα, όπως μας αναφέρουν με κεφαλαία γράμματα. Κλικάρουμε την πρώτη επιλογή και περιμένουμε να δούμε το βίντεο.



Επιλέγουμε το φύλο. Άνδρας.



Και το ζώδιό μας. Ταύρος.



Στη συνέχεια ζητάει το όνομά μας. Το συμπληρώσαμε και αυτό.



Σειρά έχει το τηλέφωνό μας. Εδώ λέμε να μη βάλουμε το πραγματικό, αφού, μάλιστα, μας επεσήμαναν ότι δεν είναι αναγκαίο να βάλουμε τα πραγματικά μας στοιχεία.



Άλλωστε, κατεβαίνοντας πιο χαμηλά στη σελίδα, διαβάζουμε στα «ψιλά γράμματα» πως με τον τρόπο αυτό κάνουμε εγγραφή σε μία συνδρομητική υπηρεσία, που θα μας στέλνει μηνύματα και εμείς θα χρεωνόμαστε δύο ευρώ ανά μήνυμα. Δε βαριέσαι. Ας βάλουμε το τηλέφωνο κάποιου άλλου. Εμείς το μόνο που θέλουμε, είναι να δούμε το βίντεο της Τζούλιας. Το δεύτερο βίντεο της Τζούλιας, που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει.

Η σελίδα που ακολουθεί, όμως, μας επισημαίνει, εμμέσως πλην σαφώς, ότι κακώς δεν δώσαμε το πραγματικό μας τηλέφωνο.



Στο τηλέφωνο που έχουμε δηλώσει, θα μας στείλουν τον κωδικό ΡΙΝ που πρέπει να πληκτρολογήσουμε, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να δούμε τελικά αυτό το βίντεο. Γυρίζουμε πίσω και πληκτρολογούμε το πραγματικό μας τηλεφωνικό νούμερο.

Πράγματι, σχεδόν αμέσως, λαμβάνουμε τον κωδικό ΡΙΝ στο κινητό μας.



Τον πληκτρολογούμε. Στο κινητό έρχεται επόμενο μήνυμα, που μας ενημερώνει πως σε λίγο θα λάβουμε το… «Τεστ της Αγάπης» και πως η χρέωση για αυτή τη διαδικασία θα είναι 8,13 ευρώ ανά εβδομάδα!!!



Εμείς το δεύτερο βίντεο της Τζούλιας θέλαμε να δούμε και ξαφνικά βρεθήκαμε να λύνουμε τεστ αγάπης στο κινητό μας και να πληρώνουμε για κάθε μήνυμα που μας έρχεται από τη συγκεκριμένη εταιρεία.



Ωστόσο, η σελίδα στην οποία περιμένουμε να κατέβει το βίντεο, μας ενημερώνει ότι περιμένει από εμάς να τελειώσουμε τη διαδικασία του «Τεστ της Αγάπης» και κατ’ επέκταση την αποδοχή της χρέωσής μας.



Συνεχίζει αναφέροντας πως, αν το βίντεο δεν έχει «ανοίξει» ακόμα, φταίμε εμείς που καθυστερήσαμε και μας προτρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε. Δηλαδή, να ξαναδώσουμε το τηλέφωνό μας και να γίνουμε συνδρομητές και σε άλλες υπηρεσίες που θα χρεώνουν τα μηνύματα που μας στέλνουν!!!

Αφού συνολικά έχουμε λάβει τρία μηνύματα, και με τον φόβο της χρέωσης, αποφασίζουμε να καλέσουμε στην εταιρεία για να ζητήσουμε να σταματήσει να μας στέλνει μηνύματα για «Τεστ της Αγάπης», γιατί εμείς το μόνο που θέλαμε είναι να δούμε το δεύτερο DVD της Τζούλιας. Μας απαντάει τηλεφωνητής, απόλυτα συνεργάσιμος, πληκτρολογούμε το κινητό μας και λαμβάνουμε ακόμη ένα μήνυμα που μας λέει πως έχουμε διαγραφεί επιτυχώς.



Όπως καταλάβατε, χάσαμε χρόνο, χρήμα και ως τελευταία μαχαιριά στην καρδιά, ήρθε η πληροφορία ότι… η Τζούλια Αλεξανδράτου ΔΕΝ έχει κάνει δεύτερο DVD.

Ακόμα και έτσι, όμως, ποτέ δεν χαρήκαμε το DVD, έστω, της… ΑΛΛΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 6 Απριλίου 2010, 22:43

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα