Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Αγαπητή Athens Voice, μην ξεχνας !

Αστρολογικές προβλέψεις 2009 για την Ελλάδα απο το περιοδικό Jupiter.


ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ 2009

Μπαίνουμε σε μία καινούργια, αυστηρή εποχή και σε χρόνια που θα είναι δύσκολα – αλλά και συναρπαστικά όμως! Μία μικρή γεύση αυτών που θα ακολουθήσουν πήραμε ήδη μέσα στο 2008, με την τεράστια οικονομική κρίση που συγκλόνισε τον πλανήτη (Σ.Σ. οι προβλέψεις αυτές γράφτηκαν το φθινόπωρο του 2008, όταν δεν είχαν συμβεί ακόμη τα γεγονότα στην Αθήνα). Η κρίση αυτή ήταν αποτέλεσμα της εισόδου του πλανήτη Πλούτωνα (που συνδέεται με τη διεθνή οικονομία αλλά και με τα χρηματο-πιστωτικά ιδρύματα) στο αυστηρό, ρεαλιστικό και περιοριστικό ζώδιο του Αιγόκερου. Στην καινούργια χρονιά το πλανητικό σκηνικό θα γίνει ακόμη πιο σκληρό (με τον Πλούτωνα να συνεχίζει την πορεία του στον Αιγόκερο) – αλλά και «αναγεννησιακό» ταυτόχρονα.

Ένα από τα πολλά περίεργα πλανητικά φαινόμενα που θα συμβούν φέτος είναι το ότι οι πλανήτες εκείνοι που θεωρούνται ότι καθορίζουν την πορεία της ανθρωπότητας (Δίας, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας) θα μαζευτούν όλοι φέτος (εκτός του Κρόνου δηλαδή) στα 3 τελευταία ζώδια του ζωδιακού, στον Αιγόκερο στον Υδροχόο και στους Ιχθείς. Τα ζώδια αυτά θεωρούνται σαν τα περισσότερο «συμπαντικά» και υπερβατικά από όλα (ιδιαίτερα ο Υδροχόος και οι Ιχθείς, όπου κυρίως θα συγκεντρωθούν οι πλανήτες). Αν μη τι άλλο, αυτό το γεγονός φανερώνει ότι έρχονται παράξενα χρόνια, τελείως διαφορετικά από αυτά που είχαμε ζήσει μέχρι τώρα. Ένα κλίμα μεγαλύτερης αυστηρότητας και «στενότητας» θα αρχίσει να επικρατεί γύρω μας. Θα αρχίσουμε ενδεχομένως να στερούμαστε πράγματα και στοιχεία που μόλις πριν από λίγους μήνες θεωρούσαμε δεδομένα. Από την άλλη, βέβαια, κάπου θα γίνουν πραγματικότητα οι ενδόμυχες επιθυμίες πολλών από εμάς που ονειρευόμαστε να δούμε μία κοινωνία λιγότερο εγωκεντρική και υλιστική, μία κοινωνία χωρίς τόσα πολλά και προκλητικά σκάνδαλα, χωρίς τόση ανηθικότητα, χωρίς αυτή τη μονομερή λατρεία του χρήματος. Τα χρόνια που έρχονται υπόσχονται ότι θα δημιουργήσουν μία τέτοια κοινωνία.
Όχι όμως από τη μια μέρα στην άλλη! Έχει πρώτα πολλή «ανηφόρα» μπροστά μας και ίσως γίνουμε μάρτυρες μίας ακραίας, βίαιης και σε πολλές εκφάνσεις της «σκοτεινής» εποχής, πριν φτάσουμε στην κορυφή και αντικρύσουμε το καινούργιο αυτό λαμπερό ξημέρωμα για την ανθρωπότητα. Ειδικά το 2009 διαγράφεται – μαζί με το 2010 – σαν μία από τις πιο δύσκολες χρονιές αυτής της περιόδου, όπου το σκοτάδι θα είναι πιο έντονο, καθώς θα ετοιμάζεται να ανατείλει ένας καινούργιος «ήλιος» πάνω από όλους μας.

Ειδικά η χώρα μας (η οποία σύμφωνα με τις μελέτες μας ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου) αναμένεται να βρεθεί τώρα στη δίνη κοσμοϊστορικών εξελίξεων και γεγονότων. Ο βαθιά μεταμορφωτικός και κατά κάποιον τρόπο μοιραίος πλανήτης Πλούτωνας θα βρίσκεται και το 2009 στο ζώδιο του Αιγόκερου – στο ζώδιο δηλαδή της Ελλάδας. Μάλιστα φέτος ο Πλούτωνας θα δέχεται ακόμη πιο ακραίες και σκληρές ενέργειες, από τους πλανήτες Κρόνο και Ουρανό. Ο μεν πλανήτης Ουρανός θα σχηματίζει οριακά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς μία σκληρή όψη (τετράγωνο) με τον πλανήτη Πλούτωνα. Παράλληλα και ο Κρόνος θα σχηματίζει στο τελευταίο μισό της χρονιάς μία ανάλογα σκληρή όψη (τετράγωνο) με τον Πλούτωνα. Προσθέστε σε αυτές τις όψεις και το γεγονός ότι ο Κρόνος θα σχηματίζει φέτος μία όψη αντίθεσης με τον Ουρανό, όψη που δημιουργεί μεγάλες κοινωνικές εντάσεις και φέρνει σε σύγκρουση το παλιό με το καινούργιο, το κατεστημένο με το ριζοσπαστικό, το συντηρητικό με το καινοτόμο. Με όλες αυτές τις δυσαρμονικές, "εκτός ισορροπίας", πιεστικές όψεις μας δημιουργούνται βάσιμες υποψίες ότι η καινούργια χρονιά κάθε άλλο παρά γαλήνια και ήρεμη θα είναι.

Συνήθως αυτές οι σκληρότατες πλανητικές όψεις συνδέονται με ακραία γεγονότα, με πολέμους, με μεγάλες θεομηνίες, φυσικές καταστροφές κ.λ.π. Ανάλογες πλανητικές όψεις π.χ. είχαν συμβεί τελευταία φορά στη δεκαετία του 1930, στις παραμονές δηλαδή του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, όταν φασιστικά καθεστώτα κατέλαβαν την εξουσία και όταν συνέβη το μεγάλο οικονομικό κραχ στην Αμερική, που βύθισε αυτό το τεράστιο κράτος σε πρωτοφανή φτώχια και δυστυχία. Μεγάλες κοινωνικές εξεγέρσεις, ακραία γεγονότα, συγκρούσεις στα Βαλκάνια, τεράστια οικονομική κρίση είναι τα πιο πιθανά γεγονότα που θα συμβούν στον πλανήτη μας. Επιπλέον, βίαιες αντιπαραθέσεις πολιτών – κράτους, απεργιακές κινητοποιήσεις κολοσσιαίας κλίμακας και κοινωνικές εξεγέρσεις. Από την άλλη, το κράτος είναι πιθανό να αρχίσει να εκδηλώνει ακόμη μεγαλύτερο συντηρητισμό αλλά ίσως και αυταρχισμό – ειδικά μέσα από τα όργανα καταστολής του.

Την ελπίδα μας την εναποθέτουμε στον ευεργετικό πλανήτη Δία, ο οποίος φέτος θα αφήσει τον αυστηρό Αιγόκερο και θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Υδροχόος είναι ένα εξαιρετικά ουμανιστικό ζώδιο που αγαπάει τον άνθρωπο. Ελπίζουμε λοιπόν να σταθεί στο πλευρό μας ο Δίας στον Υδροχόο σε αυτή τη δύσκολη χρονιά στην οποία μπαίνουμε.

Σε σχέση τώρα με τον Πλούτωνα, σε ατομικό επίπεδο ο πλανήτης αυτός θα επηρεάσει πιο έντονα φέτος τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους – και μάλιστα όσους έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων (δηλαδή αντίστοιχα Μάρτιο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο και Φεβρουάριο). Εσείς θα πρέπει να είσαστε γενικά επιφυλακτικοί τώρα, κυρίως απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν γνωρίζετε καλά. Κάποιοι από εσάς ίσως βρεθείτε στο στόχαστρο υπονομευτικών ενεργειών που θα έχουν προκαλέσει πρόσωπα που (φανερά ή κρυφά) κινούνται ανταγωνιστικά απέναντι σας. Γενικά, μην εμπιστεύεστε με την πρώτη τα λόγια και τις υποσχέσεις των άλλων. Επίσης, πρέπει να φανείτε εξαιρετικά προσεκτικοί φέτος στα οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα που χειρίζεστε από κοινού με τρίτους, σε τυχόν δάνεια, ασφαλίσεις, κοινόχρηστα κ.λ.π. γιατί αυτά μπορεί να ξεφύγουν – λόγω εξωτερικών επεμβάσεων – από τον έλεγχο σας και να σας δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα.

Οι εκλείψεις ξέρουμε ότι πανικοβάλουν γενικά τον κόσμο – ειδικά φέτος που είναι και 5 τον αριθμό. Οι ακριβείς ημερομηνίες που θα συμβούν – στην αρχή και στη μέση της χρονιάς – είναι οι εξής: μία ηλιακή έκλειψη στις 26 Ιανουαρίου. Μία σεληνιακή έκλειψη στις 9 Φεβρουαρίου. Μία επίσης σεληνιακή έκλειψη στις 7 Ιουλίου. Μία ηλιακή έκλειψη (Ολική) στις 22 Ιουλίου και τέλος μία σεληνιακή έκλειψη στις 6 Αυγούστου. Από τη δική μας εμπειρία έχουμε να πούμε ότι οι εκλείψεις δεν είναι τελικά τόσο τρομερές όσο διαδίδεται. Αρκεί να φανούμε λιγάκι προσεκτικοί και να αποφύγουμε ριψοκίνδυνες ενέργειες στη διάρκεια τους.



One Comment

  1. [VISITOR] wrote:

    Αγαπητή Athens Voice χρόνια πολλά! Ο συγγραφέας του συγκεκριμένου άρθθρου είναι ο Θωμάς Γαζής. Το blog του συγγραφέα: http://ifestion.blogspot.com/

    Friday, December 26, 2008 at 1:40 pm | Permalink

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα