Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010

Τραγικές Αστροπροβλέψεις στην "Ελευθερία"...

Τραγικές Αστροπροβλέψεις στην "Ελευθερία"...Παρατηρώντας την σελίδα με τα ζώδια στην Ελευθερία σήμερα Κυριακή θα βρείτε μια τραγική γκάφα!

Καταρχήν, ο Ζυγός και ο Τοξότης έχουν ακριβώς την ίδια πρόβλεψη! (οι κόκκινοι κύκλοι)
Μετά, είτε είστε Κριός, είτε Καρκίνος, είτε Παρθένος (αλλά και Ζυγός και Τοξότης), η πρόβλεψη είναι σχεδόν ίδια.... Χαλαρώστε!!
Έπειτε αν είστε Ιχθύες ή Δίδυμοι, σήμερα έχετε κυρίως οικονομικά ζητήματα....
Ενώ αν είστε Σκορπιός και Αιγόκερως... αλλάξτε στάση ή κάντε αλλάγες(έχει διαφορά;)

Μα τι κάνουν εκεί πέρα;; τα γράφουν μόνοι τους;;;

3 σχόλια:

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Θα σου πω εγώ τι γίνεται!
Ο Ζυγός και ο Τοξότης ετοιμάζονται να εισέλθουν εις γάμου κοινωνίαν και μιας και θα τακιμιάσουν, είπε η/η αστροspeaker να μη τους το χαλάσει.
Κριοί, Καρκίνοι και Παρθένοι έχουν μπουκωθεί στα LSD λόχω του Ερμή στον Ταύρο και βλέπουν ροζ ελεφαντάκια.
Οι Ιχθύες και οι Δίδυμοι ετοιμάζονται για τρίο (θα πλακώσει η Αφροδίτη από 25 του τουνού) ενώ οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, βαρέθηκαν να βρίσκονται στην ίδια στάση (Κολιάτσου και Ακαδημίας γωνία ή Στάση Λωτού).

Γιατί δε γράφουν μια πρόβλεψη για όλα τα ζώδια να τελειώνουν? Κι ας γεμίζουν το υπόλοιπο της σελίδας με διαφημίσεις τύπου «Τι σαμπάνια προτιμά η Τζούλια;» και «Τζούλια: Διαβάζει το μέλλον σας στον αφρό!»

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση για εσάς τους δύο.Ποια είναι η δική σας συνεισφορά,πέραν της κακόπιστης κριτικής;κάνεται κάτι διαφορετικό;και αν ναί,που;περιμένω απάντηση.Μαρίνα.

John Bardopoulos είπε...

"Μαρινα μου", ευχαριστω που μπηκες "δινοντας ανωνυμες σφαλιαρες". παρατηρησε σε παρακαλω οτι εκανα αναδημοσιευση...........

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα