Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Ο γιατρός μου εχει πει τα χάπια μου να τα παίρνω κάθε πρωί, το ταξί μετά….

ΠΈΜΠΤΗ, 18 ΜΑΡΤΊΟΥ 2010

Η Τουρκία εξελίσσεται σε περιφερειακή Υπερδύναμη στην Αστρολογία!

(Η αναγγελία για τις επόμενες εξετάσεις NCGR - PAA πιστοποίησης Αστρολόγων Ν.Α. Ευρώπης - Μέσης Ανατολής στην Κωνσταντινούπολη!)

Για τα χάλια της Ελληνικής αστρολογίας έχω γράψει πολλές φορές. Η αστρολογία στη χώρα μας βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο σε σχέση με τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο. Στην Ελλάδα επικρατεί καθαρά η ρηχή αστρολογία κερδοφορίας ενώ η Αστρολογία με παιδεία (και οι λίγοι άνθρωποι που την εκπροσωπούν) είναι παντελώς περιθωριοποιημένοι. Όπως έχει αποδειχθεί από τα ίδια τα γεγονότα, η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των Ελλήνων "αστρολόγων" ενδιαφέρεται μόνο για το κέρδος και την ατομική της προβολή - γράφοντας την υπόθεση Ελληνική αστρολογία στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

Τα χάλια μας είναι τόσο μεγάλα που ακόμη και οι γειτονικές μας Βαλκανικές χώρες έχουν αναπτυχθεί πολύ περισσότερο από μας αστρολογικά. Αρκετοί Σέρβοι π.χ. αστρολόγοι δηλώνουν παρουσία στα διεθνή αστρολογικά συνέδρια, γράφουν αξιόλογα άρθρα κ.λ.π. Ακόμη και στην Τουρκία (που υποτίθεται ότι είναι λιγότερο αναπτυγμένη από εμάς) γίνονται σημαντικά συνέδρια, έχουν δημιουργηθεί παραρτήματα διεθνών αστρολογικών οργανισμών και έχουν πιστοποιηθεί μέχρι σήμερα δεκάδες Τούρκοι αστρολόγοι, περνώντας τις σχετικές δύσκολες εξετάσεις και αποδεικνύοντας ότι όντως γνωρίζουν αστρολογία. Και όλα αυτά τη στιγμή που στην Ελλάδα δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αστρολόγος πιστοποιημένος από σοβαρό Ελληνικό αστρολογικό φορέα.

Στη χώρα μας η συντριπτική πλειοψηφία των αστρολόγων έχει "αυτο-πιστοποιηθεί (!) - κατά τη γνωστή ρήση του Γιάννη Τσαρούχη: "στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις"! Υποτίθεται ότι υπάρχουν δεκάδες "σπουδαίοι" αστρολόγοι αλλά ούτε ένας από αυτούς δεν είναι γνωστός στο εξωτερικό, δεν έχει γράψει κάποια αξιόλογη εργασία ή σημαντικό βιβλίο, ούτε ένας δεν έχει παρευρεθεί ποτέ σε κάποιο σημαντικό διεθνές αστρολογικό συνέδριο. Ούτε καν επίσημη ομοσπονδία αστρολόγων δεν υπάρχει στη χώρα μας (τη στιγμή που σε όλες τις δυτικές χώρες έχουν δημιουργηθεί ανάλογες ομοσπονδίες εδώ και δεκαετίες) απλά και μόνο επειδή μία τέτοια "ακαπέλωτη" οποσπονδία θα έθετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα των ανθρώπων που απομυζούν σήμερα την αστρολογία (και που επαναλαμβάνω αποτελούν τη ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των Ελλήνων "αστρολόγων").

Και για να δούμε το πόσο πίσω είμαστε, δείτε την ωσάνω αγγελία με τις επερχόμενες εξετάσεις πιστοποίησης που κάνει στην Τουρκία η κορυφαία διεθνώς Αμερικάνικη αστρολογική οργάνωση "N.C.G.R." (Εθνικό Κέντρο Γεωκοσμικών Ερευνών) με τη μορφή της "P.A.A" (Σύμπραξη Επαγγελματιών Αστρολόγων"). Οι εγκυρότατες αυτές εξετάσεις πιστοποίησης αστρολόγων αφορούν ουσιαστικά σε όλη τη νοτιο-ανατολική Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή. Θα γίνουν δε στην Κωνσταντινούπολη γιατί εκεί υπάρχει ικανό παράρτημα της ""N.C.G.R." (με μεγάλο αριθμό οργανωμένων, πιστοποιημένων αστρολόγων, που είναι δημιουργικοί και δουλεύουν συλλογικά). Στην Τουρκία έχει αναπτυχθεί εδώ και χρόνια η κατάλληλη υποδομή. Εδώ στην Ελλάδα επικρατούν οι κάλπικοι "αστρολόγοι" - έμπορες, άνθρωποι χωρίς παιδεία, φιλάργυροι, κοντόφθαλμοι, ελλειματικοί, που δεν αγαπούν την Αστρολογία (όσο και αν ισχυρίζονται το αντίθετο). Εδώ στην Ελλάδα συνεχίζουμε να είμαστε αστρολογικά σε ένα σκοτεινό και μίζερο Μεσαίωνα - απλά και μόνο επειδή έτσι επιβάλλουν τα συμφέροντα κάποιων!

________________________________________________

Είναι γεγονός ότι μερικές φορές ο Αγαπητός μας Θωμάς Γαζής σε ορισμένα πράγματα εχει ένα δίκιο, κάπου - κάπου. Εκείνο που έχω να συμπληρώσω εγώ, στην παραπάνω αναδημοσίευση από το ifestion, είναι το εξής: Δεν μπορούν να γίνουν ενώσεις, σωματεία, και σωστή εκπροσώπηση της Ελληνικής Αστρολογίας, όπως την εννοεί ο Αγαπητός μας Θωμάς Γαζης.

Να σας εξηγήσω, και ευτυχώς, ακόμα διατηρεί, το forum που έφτιαξε για τις ανάγκες της Ενωσης που ξεκίνησε από την κοινή προσπάθεια της Εβίτας Ζαχαριάδου και της Βάσιας Κόντη, στο σπίτι της δεύτερης. Στην ένωση αυτή είχα σκοπό να συμμετάσχω, και για αυτήν την κοινή προσπάθεια εγώ είχα ζητήσει πριν πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση, δημόσιος και επώνυμος στο ελληνικό τμήμα του Astrodienst την πλήρη διαφάνεια των μελών και των έγγραφων τους, ετσι ώστε να μην υπάρχουν ανώνυμες διπλοέγγραφες και επανάληψη του φαινομένου όπως: του εξ Αμερικής ψυχολόγου Maverick που έβριζε τους πάντες. Και τα πολλαπλά nickname που έκαναν «εξυπνάδες». Τα περισσότερα τα είχε ο γνωστός πια starsoul – Θωμάς Γαζης. Το Θωμάς Γαζης, το πρόσθεσε μετά την αναμεταξύ μας κόντρα που ξεκίνησε στο (πρώτο forum) http://greek-astrology.forumgreek.com .

Και ξεκίνησε όταν εγώ έθεσα κάποια λογικά ερωτήματα. Γιατί δεν ήθελα να εμφανιστούνε σε μια υγιή προσπάθεια οι ή ο «ανώνυμοι/ος» που το παίζ(ε)ανε και αστρολόγοι που την «λέγανε» και φέρνανε κόντρα και παιδιάστικο ανταγωνισμό. Ίδιο με αυτό που δέχτηκαν όσοι ανέπτυσσαν το ταλέντο τους και γράφανε, τότε, στο (δεύτερο forum).

Αυτοί, οι ανώνυμοι, θέλανε να κατευθύνουν και να παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της Ενωσης όπως ακριβώς έπαιξαν το ρόλο τους μεσα από το κατ επίφαση πια, αστρολογικό του φόρουμ το οποίο είναι (δεύτερο forum) το http://astro.forumup.com .

Θα σας ζητήσω να τα επισκεφτείτε και τα δυο με την σειρά που τα έχω παραθέσει. Μπορείτε να διαβάσετε τα τεκταινόμενα και την δική μου άποψη εδώ.

Μετά μπορείτε, να ξανά επισκεφτείτε τα δικά του forum με την σειρά που σας τα έχω παραθέσει, και να διαβάσετε, ξανά τις απόψεις του, γιατί έγινε η σύγκρουση όπως λέει στο πρώτο κατά σειρά forum, και στο δεύτερο forum να δείτε, ξανά, το τι λέει, αλλά και τι εχει γίνει. Είναι εύκολο για κάποιον που εχει βγάλει έστω και το δημοτικό σχολείο να δει τις αντιφάσεις του στην όλη υπόθεση.

Το αφήνω στην κρίση σας· την οποία, όσοι θέλετε, αρκεί να μην βωμολοχείτε, μπορείτε να την αφήσετε κ’ Όχι ανώνυμα!

Τώρα για την οποία προσπάθεια γύρω από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, τίτλο που τον έδωσα εγώ στην μια και μοναδική – δυστυχώς, συγκέντρωση. Έχω να πω, ότι και βέβαια είμαστε πίσω. Αλλά, σας παρακαλώ διαβάστε με την σειρά τα forum και πείτε μου: πως μπορεί να γίνει η κοινή στέγαση ανθρώπων με τα γεγονότα που έχουν γίνει στο παρελθών. Κατά την πορεία της σύγκρουσης μου με τον «ανώνυμο» διαχειριστή προστίθεται, από ένα αόρατο χέρι, στις οδηγίες εγράφης στα υποψήφια προς εγράφη μέλη στο forum της ενωσης η προτροπή ολες οι νέες έγραφες να γίνονται με το όνομα και επώνυμο. Πριν δεν είχε μπει! Μετά που έθεσα τα «κακοήθη» ερωτήματα μου, μπήκε!

Αν δούμε την ομιλία του Θωμά Γαζή από την μια και μοναδική συγκέντρωση θα σκεφτούμε ότι μάλλον εγώ και όσοι τον ακούγαμε εκείνη την ημέρα ήμασταν όλοι μας εκτός τόπου και χρόνου.

Και, σήμερα, την στιγμή που λέει για τα χαλιά της Ελληνικής Αστρολογίας δεν κατηγορεί μόνο εμένα πρώτα. Πιστεύω τον εαυτό του, και μετά όλους τους υπόλοιπους που δεν προστατεύονται κάτω από την σκεπή του.

Επίσης, με το να λέει ότι εγώ, με αόριστο πάντα τρόπο και χωρίς να ονοματίζει ποτέ εμένα ή άλλους ανθρώπους· ότι δήθεν δεν θέλω την προώθηση της Ελληνικής Αστρολογίας.

Ταυτόχρονα, όμως, κατηγορεί και τους υπόλοιπους λέγοντας ότι δεν έχουν καμμια πιστοποίηση. Υπονοώντας, με πλάγιο τρόπο και εν τη ρύμη του λόγου του, ότι όσοι δεν είναι φιλοι του, όσοι δεν συμμετέχουν σε μια ένωση όπως αυτός την εννοεί και ποθεί, δεν είναι αστρολόγοι, αλλά μόνο όσοι είναι σε μια ένωση κάτω από Αυτόν.

Δηλαδή δεν είσαι μαζί μου και δεν με αποδέχεσαι σαν πρόεδρο· τότε είσαι εχθρός μου και εχθρός της αστρολογίας. Ταυτόχρονα, υπονοεί πίσω από τις λέξεις και τις ενέργειες του, ότι όλους όσους τολμάνε να κάνουν κάτι τώρα και στο μέλλον και δεν θα τον δοξάζουν, αμέσως θα τους κατηγορεί σαν απατεώνες.

Αν ακούσετε περιγραφή το πώς εισέβαλε στα γραφεία, εκείνη την περίοδο, που ήταν υπό έκδοση, το περιοδικό Αστροπολις, οι μισοί θα πάθετε νευρικό λόξυγκα, από τι δεν ξέρω. Οι υπόλοιποι είναι σίγουρο ότι θα κουνάτε από λύπη το κεφάλι σας.

Εδώ θέλω να πάω πίσω στο παρελθών ή στα forum που σας έχω δώσει με την σειρά. Και ακόμα και τώρα· τώρα που εχει βάλει αρκετές υποσημειώσεις σε κάθε σχόλιο, προσπαθώντας να κατευθύνει τη σκέψη και την απόφαση του κάθε αναγνώστη σε συγκεκριμένη ευνοϊκή θέση και τοποθέτηση για αυτόν, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πολύ εύκολα ότι δεν «περνάει» η άποψη του περί «συμμορίας» που εχει εφεύρει. Και πως το καταλαβαίνει κανείς;

1ον Δεν εχει καμμια αστρολογική δραστηριότητα, παρά είναι για Αγρα Πελατών, με ξένα κείμενα. Αν θέλετε βρείτε κ’ δείτε ποια είναι τα δημοφιλή θέματα και ποιοι τα έχουν ανοίξει· θα διαπιστώσετε ότι ανήκουν σε αυτά τα άτομα τα οποία τα εντάσσει στην συμμορία που εφηύρε για να δικαιολόγηση τα αδικαιολόγητα και την αποχώρηση του κάθε μέλους σαν συντονισμένη κίνηση.

2ον Εχει προβεί σε άνοιγμα νέου forum το οποίο το διαφημίζει στη βάση της κάθε σελίδας από το πρώτο forum. Και αυτό εχει ακολουθήσει την ίδια άθλια πορεία που κρύβουν οι ενέργειες του ίδιου του Θωμά Γαζη.

3ον Εχουν αποχωρήσει και άλλοι, μετά από τα συγκεκριμένα άτομα και για αυτούς δεν λέει τίποτα. Όχι ότι έπρεπε να πει, προς Θεού, δεν φταίνε σε τίποτα οι άνθρωποι. Και οι οποίοι, σχεδόν στο καθολικό τους σύνολο, δεν τον ακολούθησαν στην νέα του προσπάθεια, που ετοίμασε για δεύτερη φορά η σύζυγος του Μαρω Ιωαννιδου. Να θέσω ένα ερώτημα; αλλά άστο να μην είμαι ξανά «κακοήθης».

4ον Και, αλήθεια, βρε παιδία, γιατί ενας αστρολόγος πρέπει να εχει δίπλα forum με την ίδια θεματολογία, αυτό μπορεί κάποιος να μου το εξήγηση;

Κάτω από όλα τα παραπάνω - τα λίγα, που σας έχω εκθέσει, πολύ φοβάμαι ότι ο Αγαπητός μας Θωμάς για πολύ καιρό ακόμα θα κάνει τέτοιες αναρτήσεις.

Μάλιστα, πιστεύω, ότι αν γίνει καμμια προσπάθεια από αλλά άτομα, και τολμήσουν να μην τον καλέσουν μαύρο φίδι που τους έφαγε.

Υπάρχει, βέβαια, και η πιθανότητα να γίνει κάποια ένωση ή και νέο σωματείο που να δημιουργήσει ομοσπονδία με τα υπάρχοντα σωματεία. Εκτός, αν είναι στις προθέσεις του νέου σωματείου να απορρόφηση τα υπάρχοντα, και να αλλάξει τα ρούχα του Μανολιού.

Στην σχετική του ανάρτηση, παραπάνω, δεν πληροφορούμαστε αν τα μέλη που θα πάρουν πιστοποίηση είναι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αστρολόγοι.

Να τολμήσω να υποβάλω κάποιες σκέψεις που θα με εξακοντίσουν στο πυρ της Αιώνιας Κολάσεως.

Οι ερασιτέχνες τι την θέλουν την πιστοποίηση;! Μήπως την θέλουν για να γίνουν επαγγελματίες;

Μήπως, ο Θωμάς Γαζης θέλει να γίνει γενικό αφεντικό στην Ελληνική Αστρολογία, θέλοντας να εξακόντιση με την φυσική του παρουσία όλους τους υπόλοιπους αστρολόγους· παρουσιαζόμενος σαν ο Πρόεδρος των Ελλήνων Αστρολόγων. Έχοντας και καλύτερες αμοιβές από τις συνεργασίες του στα διάφορα περιοδικά ή όπου αλλού σκοπεύει να αρπάξει συνεργασίες άλλων, μια και αυτός θα είναι πρόεδρος – αστρολόγος.

Αλήθεια, αυτός τη διάφορα θα φέρει, την έφεραν όλοι οι άλλοι πρόεδροι αστρολογικών σωματείων; ή πιστεύει ότι με την ταμπέλα του οποίου ξένου σωματείου θα κάνει την διάφορα. Και μάλιστα με τον Θωμά Πρόεδρο. Θέλει να το κάνει! Ας το κάνει δικό του θα είναι, στο σπίτι του θα εχει έδρα, που αλλού φυσικά!

Αλλά, πάντα, διαβάζω για την υποστήριξη του στην επιστημονική πλευρά της αστρολογίας. Δεν έχω δει κάτι που να λέει για Επιστημονικά Αστρολογικό. Παρά μόνο έρευνες, τίποτα άλλο. Ερευνες, να κάνει, θα είναι σε όλους μας ωφέλιμες. Θα χαρώ να δω και επιστημονικές του έρευνες. Όπως είναι οι σεισμοί στην Αϊτή και στην Χιλή, στη Κινά. Να πει για τις επόμενες κινήσεις του Γεωργίου Παπανδρέου, του Αντώνη Σαμαρά. Και άλλων. Να πει και για την Ελλάδα, κ’ όχι μόνο για τον Χάρτη της 1ης Εθνοσυνέλευσης, που πήραν το πάνω χέρι οι «δημοκρατικοί» που υπέγραψαν και θέλανε μόνο την αυτονομία από τον Σουλτάνο· Όχι την ανεξαρτησία.

Αυτονομία ήθελε και ο Τσάρος και σε προέκταση τα αλλά δυο μέλη της Ιεράς Συμμαχίας. Γιατί θα άνοιγαν οι ορέξεις και των δικών τους σκλαβωμένων δούλων ή ομιλούντων εργαλείων όπως τους έλεγαν οι φεουδάρχες της τότε Ευρώπης. Αλλά, τους την έφερε η Αγγλία, προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα, ζητώντας την Ανεξαρτησία μας. Αλλά και την υποτέλεια μας, που έγινε δεκτή από την 1η εθνοσυνέλευση. Ας μας πει και τους λόγους που τα συντάγματα όλων των Εθνοσυνελεύσεων δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

Θα μου πείτε: Όλα αυτά βαρετά, το ξέρω!

1 σχόλιο:

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Χαρά στο κουράγιο των ανθρώπων που τον άκουγαν.
Το σούργελο αυτό ο Θωμάς Γαζής κοινώς Αστραπόθωμας, μιλάει 5 λεπτά χωρίς να λέει τίποτα, διότι όλα όσα λέει είναι κονσερβοποιημένα λογίδρια.
Ζητάει Ενωση Αστρολόγων ο γελοιοποιημένος, που έχει γράψει τα πιο ανόητα κείμενα και έχει πράξει τις πιο χαμερπείς πράξεις.
Στο ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ ακόμα οι υπεύθυνοι γελάνε μαζί του και λυπούνται για την κατάντια του.
Στο φλόρουμ του ξεδιπλώνεται παντού η εμπάθεια και η βλακεία του.
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ που έβαλες αυτή την ανάρτηση.
Ο άνθρωπος είναι η Τζούλια της αστρολογίας.
Το έχουμε εμπεδώσει πλέον.
Astrocat.

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα